Kampanja: Auton ostajalle 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

admin

J. Rinta-Jouppi tarjoaa ensimmäisenä autoliikkeenä Suomessa auton ostajalle puolen vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan. Jos haaveissasi on uusi auto kesäksi, ajoittuvat ensimmäiset maksut halutessasi vasta vuoden vaihteen paikkeille.

– Kyseessä on ainutlaatuinen tarjous autoalalla ja valtavan hyvä mahdollisuus asiakkaalle, kertoo Seinäjoen Rinta-Joupin myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni.

Tarjous koskee kaikkia J. Rinta-Joupilta ostettuja uusia ja käytettyjä autoja. Asiakas saa halutessaan kuusi kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kauppasummalle tai välirahalle.

– Teknisesti tarjous edellyttää osamaksusopimuksen tekemistä. Jos asiakas haluaa maksaa auton kerralla, voi auton maksaa puolen vuoden kuluttua kertasuorituksena ilman korkoja. Jos taas toiveena on maksaa erissä, maksuohjelma alkaa kuuden kuukauden korottoman ajan jälkeen, Ala-Hakuni sanoo.

Oman talouden suunnittelu helpottuu

Puolen vuoden koroton ja kuluton maksuaika antaa asiakkaalle mahdollisuuden järjestellä oman talouden asioita sen mukaan, mikä sopii itselle parhaiten.

– Tarjousta hyödyntämällä auton hankkiminen ei muuta jo aiemmin tehtyjä suunnitelmia. Esimerkiksi lomamatka tai mökin remontoiminen onnistuu hyvin, kun auton saa heti käyttöönsä mutta sen voi maksaa vasta myöhemmin, Ala-Hakuni vinkkaa.

Ala-Hakuni muistuttaa, että auton voi edelleen ostaa J. Rinta-Joupilta myös kertaluontoisesti tai osamaksusopimuksella.

– Tämä kuuden kuukauden maksuaika on lisäpalvelu asiakkaalle. Jos on aikaisemmin suunnitellut maksavansa auton kerralla pois, nyt voi sijoittaa summan puoleksi vuodeksi muualle ja saada rahoilleen tällä välin muita tuottoja.

Ehdot samat kuin osamaksukaupassa

Tarjoukseen pätevät samat perussäännöt kuin osamaksusopimukseen. Rahoitusyhtiö tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja tulot sekä varmistaa, että hankittavan auton summa suhteutuu asiakkaan tuloihin. Lisäksi tarjous edellyttää kaskovakuutuksen.

– Asiakkaalla on samat oikeudet kuin osamaksuratkaisuissa. Esimerkiksi auton vaihto onnistuu samalla tavalla kuin minkä tahansa osamaksusopimuksen yhteydessä, Ala-Hakuni kertoo.

J. Rinta-Joupin valikoimasta ja kuuden kuukauden korottomasta maksuajasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä suoraan autoliikkeeseen.

– Myyjämme ja autosihteerimme kertovat mielellään lisää tarjouksesta. Kasvotusten liikkessä pystymme konkretisoimaan tarjouksen juuri sen auton kohdalla, mistä asiakas on kiinnostunut, Ala-Hakuni sanoo.

Kiinnostuitko tarjouksesta? Löydä itsellesi uusi auto vaihtoautoistamme!

Katso myös Rinta-Joupin näppärä rahoituslaskuri, jolla voit suunnitella omaan tarpeeseesi parhaiten istuvan autorahoituksen.

Suositellut artikkelit