J. Rinta-Joupin autoilijan horoskooppi

J. Rinta-Jouppi Oy

Tarvitsetko ajotilanteeseesi tienviittoja ja opasmerkkejä? J. Rinta-Joupin autoilijan horoskooppi tarjoilee pohdittavaa jokaiselle kilparadan kuskille.

OINAS 21.3.–19.4. Eräs toinen kuski koettelee toden teolla hermojasi, mutta tilanne ei ratkea sillä, että esittelet hänelle käsimerkkejä autonikkunasta ja huutelet asiattomia. Katso taustapeiliin ja mieti omaa osuuttasi tulehtuneisiin väleihin.

HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin pitkäaikainen haaveesi on vihdoin ja viimein toteutumassa, mutta matkanteko jatkuu vielä hetken, ennen kuin kurvaat pihaan ja pääset nauttimaan määränpäästä.

KAKSOSET 21.5.–20.6. Jokin yllättävä kaarre pistää ajosuunnitelmasi uusiksi. Pyri säilyttämään rentous ja joustavuus autonrattia puristaessa, niin mutkat matkassa tuntuvat pelkästään hauskalta seikkailulta.

RAPU 21.6.–22.7. Jos joku yrittää nyt käyttää rauhallista ajotahtiasi hyväkseen hämärällä ajokelillä, hän saattaa kokea ikävän yllätyksen. Olet poikkeuksellisen ärhäkkä ja osaat tarvittaessa painaa polkimen pohjaan asti.

LEIJONA 23.7.–22.8. Ilmassa on jännittyneisyyttä, ja ärsyynnyt auton ratissa tavallista helpommin, aina kun asiat eivät suju suunnitelmiesi mukaan. Koeta löytää aikaa rentouttavalle pikku ajoreissulle veden ääreen, jotta saat mielesi tasapainoon.

NEITSYT 23.8.–22.9. Charmisi on purematon ja saatkin osaksesi huikeasti ihailua ja muiden kuskien huomiota. Pidä pääsi silti kylmänä, jotta et aja umpikujaan ja osaat erottaa automerkit toisistaan.

VAAKA 23.9.–23.10. Jokin autonhankintaan liittyvä seikka nousee jälleen ajankohtaiseksi. Kenties haluat tehdä päivitystä vanhaan ja hankkiutua eroon kakkosautosta – tai ostaa himoitsemasi unelma-auton.

SKORPIONI 24.10.–22.11. Tunteesi heittelevät pitkin moottoritien laitoja, ja sinun on vaikeaa kuulla moottorin huutaessa omaa järjen ääntäsi. Antaudu kerrankin tunteidesi valtaan. Älä silti käännä rattia turhan hätäisesti niiden pohjalta.

JOUSIMIES 23.11.–21.12. Ole erityisen huolellinen liikenteessä tai ajaessasi mökkitietä pitkin, sillä olet tavallista alttiimpi pikku onnettomuuksille. Eräs toinen kuski onnistuu herättämään mielenkiintosi.

KAURIS 22.12.–19.1. Ajokykyysi vaikuttava terveydellinen asia nousee positiivisella tavalla esiin. Tämä antaa sinulle lisäpontta tehdä jatkossakin rohkeampia valintoja ajotapojesi ja reittisuunnitelmiesi suhteen.

VESIMIES 20.1.–19.2. Tunnet merkit ja mallit, ja nyt tiedät olevasi jonkin ilmenneen autoasian suhteen oikeassa. Mutta, et ilmaise itseäsi muita autoilijoita vakuuttavalla tavalla. Nasta lautaan nyt vain - älä haaskaa aikaasi väittelyyn.

KALAT 20.2.–20.3. Kaipaat jännitystä ja seikkailua, joka kohottaisi sinut arkisten liikenneympyröiden yläpuolelle. Mieti, mitä se voisi olla, puunaa autosi ajokuntoon ja ala tehdä matkasuunnitelmia pikimmiten.

Suositellut artikkelit