Autokaupan ammattilaiset luovat onnistuneen ostokokemuksen

J. Rinta-Jouppi Oy

Ennen kuin oman täydellisen auton avaimet lasketaan autokaupasta omaan käteen, kulkevat ne useamman rautaisen ammattilaisen käsien kautta. Autoliikkeen sisäänostaja huolehtii siitä, että liikkeestä löytyy tarpeeksi kattava valikoima, jotta jokaisen tarpeeseen löytyy vaihtoehtoja. Moni saapuu autoliikkeeseen kenties jo valmiiksi mielessä jokin tietty auto tai merkki, toiset tulevat ilman suurempia ennakkoajatuksia. Molemmissa tapauksissa automyyjällä on iso rooli juuri oikean, asiakkaan tarpeisiin sopivan auton löytämisessä.

 

Rinta-Joupilla vahvistetaan autoalan ammattilaisten tiimiä säännöllisesti ja se onkin yrityksen suuri voimavara! Laatu ja asiakaspalvelu kulkevat käsikädessä ja luovat täydellisen ostokokemuksen. Haastattelimme uusimpien työntekijöiden kastiin kuuluvia automyyjä Eero Jääskeläistä, sekä sisäänostaja Marcus Liedestä heidän työtehtävistään, tiestään J.Rinta-Joupille, sekä ajatuksia uudesta työstään.

 

d7rfMkym

Tuore automyyjä Eero Jääskeläinen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt opiskella kaupanalaa, hankkia kokemusta myyntityöstä ja toimia yrittäjänäkin. Hänellä on ollut aina kova polte työskennellä moottoriajoneuvojen parissa ja kun ystävä vinkkasi työpaikkailmoituksesta automyyjänä, oli asia sinetöity. Jääskeläinen kuvaa paikan J. Rinta-Joupin riveissä tuntuneen heti omalta.

”Työn monipuolisuus viehättää. Saa olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja auttaa heitä löytämään juuri heille sopiva menopeli tuleville ajokilometreille. Myös se on tärkeää, että voi hyödyntää omaa tietotaitoa autoista. J. Rinta-Jouppi tunnetaan Seinäjoella luotettavana ja vakaana autokauppana. Ja työntekijän silmin työilmapiiri on rento ja töihin on mukava tulla.” 

Eero on mies, jonka kohtaat, kun haluat löytää juuri Sinulle sopivan kulkuvälineen. Rautainen asiakaspalvelu ja kattava tuntemus moottorilaitteista, ovat vaahvuuksia jotka Jääskeläinen kokee tärkeimmiksi työssään.

”Tärkeimmäksi tehtäväkseni koen sen, että asiakkaalle löydetään heidän tarpeitaan vastaava auto. Niin, että kummallekin jää hyvä mieli kauppojen toteuduttua.

Marcus Liedes päätyi puolestaan J. Rinta-Joupille suosituksen perusteella. Entinen esimies työskentelee nykyään niin ikään J. Rinta-Joupin palveluksessa ja suositteli Liedestä avoinna olevaan sisäänostajan toimeen. Liedeksellä on myös runsaasti kokemusta myynnistä, sekä automyynnistä. Liedes on viihtynyt työssään erinomaisesti. J. Rinta-Jouppi on ollut maineensa veroinen työnantaja ja enemmänkin. Sisäänostajana Liedes huolehtii siitä, että tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

”Uskon, että ahkera ja positiivisen persoonani sekä kokemuksen, jota olen alalta kerryttänyt, tekee minusta loistavan sisäänostajan. Aina oppii uutta ja lisää alasta. Työni teen niin kuin tekisin itselleni, silloin tulee hyvä. Työni on monipuolista, mahtava työporukka ja asiakkaat, jotka tekevät jokaisesta päivästä erilaisen. Minulla on intohimo autoihin ja autoala on se mitä haluan tehdä niin kauan kuin vain mahdollista. Tärkeintä omassa työtehtävässäni on ostaminen oikeaan hintaan ja sellaista laadukasta kalustoa, joka kiinnostaa ihmisiä ja menee hyvin kaupaksi.”

 

Työntekijät J. Rinta-Joupilla ponnistavat hyvin monenlaisista lähtökohdista ja jokainen tuo omalla taustallaan ja työkokemuksellaan panoksensa osaksi toimivaa ja moniosaavaa työtiimiä. Hyviin työntekijöihin panostaminen on ykkösasia, mikä näkyy ammattimaisessa lähestymisessä, kun astut sisään J. Rinta-Joupin liikkeisiin.

 

Marcus Liedes ja Eero Jääskeläinen palvelevat Sinua Jouppilantien liikkeessä, Seinäjoella.

 

 

 

 

 

 

 

 

Suositellut artikkelit