Auton myynti J. Rinta-Joupille hoituu helposti

J. Rinta-Jouppi Oy

Yllättikö nopean rahan tarve tai haluatko vaihtaa autosi edullisempaan? Me J. Rinta-Joupilla ostamme ajoneuvosi nopeasti ja reiluun hintaan. Seinäjoen Jouppilantien ostopäällikkö Ville Korpela kertoo, mitkä seikat tekevät auton myymisestä meille erityisen helppoa ja miten auton myynti liikkeeseen tapahtuu käytännössä!

Auton myynti omatoimisesti tuo ensimmäisenä mieleen useiden tuntien valmistelun, joka sisältää myynti-ilmoitusten laatimiset ja mahdollisten ostajien kanssa neuvottelemiset. Tältä kaikelta voi kuitenkin välttyä, kun myy menopelinsä autoliikkeeseen. Perinteisen autoliikkeessä tapahtuvan kaupankäynnin ohella mahdollista on täysin kontaktiton kauppa, jolloin halutessaan asiakkaan ei tarvitse nousta edes kotisohvaltaan.

- Auton myynti onnistuu tänä päivänä kokonaan digitaalisesti. Yhteyden ostotiimiin saa nettisivujemme kautta Myy autosi meille -osion välityksellä. Sinne jätetään omien yhteystietojen lisäksi tiedot autosta, jonka jälkeen meiltä päin ollaan asiakkaaseen yhteydessä ostotarjouksen merkeissä. Kaikki kauppaan liittyvät paperiasiat voidaan tehdä myös digitaalisesti ammattilaisen toimesta, jolloin papereiden pyörittelyllä ei tarvitse itse päätään vaivata.

Auton myynti meille on vaivatonta. Kiireinenkin auton omistaja voi myydä autonsa ilman turhaa ajankäyttöä, sillä voimme tulla hakemaan myytävän auton vaikkapa omistajan kotiovelta saakka. Aikaa ei myöskään tarvitse kuluttaa auton ylimalkaiseen pesemiseen ja puunaamiseen, sillä ammattilainen näkee ajoneuvon arvon pienen liankin läpi.

- Meitä kiinnostavat etenkin alle kymmenvuotiset ja alle 150 000 kilometriä ajetut henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuajoneuvot. Ostamme merkeiltään ja malleiltaan kaikenlaisia autoja.

Auton liikkeeseen myymisen helppoutta korostaa sen nopeus. Nopean rahan tarpeen yllättäessä kaupat hoituvat pikaisesti ja myyjä saa rahat tililleen välittömästi. Myös auton vaihtaminen halvempaan onnistuu, jolloin kahden menopelin erotuksesta jäävä summa maksetaan asiakkaalle. Näin saa samalla kertaa uuden auton ja katetta tilille. Tarvittaessa alkuperäisen auton jäljelle jäänyt loppuvelka voidaan lunastaa autoliikkeen toimesta.

- Ehdottomia valttejamme ovat kaiken toiminnan nopeus ja tehokkuus. Meiltä saa ostotarjouksen heti ja olemme valmiita ostamaan sopivan auton saman tien. Asiakas voi aina luottaa meihin, olemmehan perinteikäs perheyhtiö, jolla on kokemusta ostotoiminnasta jo vuosikymmenten takaa.

Rinta-Joupin toiminta-aluetta on koko Suomi. Näin ollen auton myynti ei jää sijainnista kiinni ja menopelit siirtyvät kätevästi toimipisteestä toiseen koko kotimaan kattavan verkoston ansiosta. Muuta siis autosi rahaksi ja myy autosi meille. Lue asiakastarina auton myynnistä liikkeeseemme ja katso myös vaihtoauton myymistä koskeva kirjoitus.

 

 

 

Suositellut artikkelit