Kialle hattutemppu iF Design Awardsissa

Tuomo Lampela

Kian uusimmat mallit ovat voittaneet kolme arvostettua ja maineikasta iF Design Awards -palkintoa. Kian mallit Niro, Rio ja Optima Sportswagon palkittiin muotoilustaan. Tämän vuoden tunnustukset nostavat Kian iF Award -palkittujen mallien määrän kahteentoista. Kia on saanut vähintään yhden iF Design Award tunnustuksen joka vuosi jo kahdeksan vuotta, eli vuodesta 2010 lähtien.

Kia Motorsin suunnittelujohtaja ja pääsuunnittelija Peter Schreyer: ”Uusimmat iF Awards -palkinnot ovat tunnustus erinomaiselle muotoilutiimillemme. Kaikki kolme mallia on tehty tiiviissä yhteistyössä Kian Korean, Saksan ja Yhdysvaltain muotoilukeskusten kanssa, ja ne ovat tärkeitä brändillemme. Niro ja Optima Sportswagon ovat avanneet Kialle uusia kohderyhmiä. Mallit ovat saavuttaneet huomiota innovatiivisella ja houkuttelevalla muotoilullaan. Uuden sukupolven Riolle, joka on yksi parhaiten myyvistä malleistamme, olemme antaneet merkittävästi uudistuneen, kypsemmän luonteen.”

Voittaneet mallit

Kia Niro yhdistelee kompaktia crossoveria ja monikäyttöisyyttä eroten konservatiivisista hybridimalleista ainutlaatuisella muotoilullaan, mikä tekee siitä luokkansa esikuvan markkinoiden ensimmäisenä hybridi-crossoverina.

Kia Optima Sportswagon on Kian ensimmäinen D-segmentin farmari, joka on suunniteltu eritoten Euroopan markkinoille. Optima Sportswagonissa yhdistyvät upea muotoilu, korkealaatuiset sisätilat ja tilavan farmarin monikäyttöisyys.

Kian kolmas palkittu malli on Suomessa maaliskuussa lanseerattava täysin uusi Rio, joka erottuu rohkealla muotoilulla ja modernilla sisätiloillaan tarjoten samalla Kian uusinta turvallisuus- ja yhdistettävyysteknologiaa. 

Katso tästä kaikki uudet Kia-mallimme!

Suositellut artikkelit