Bürstner Edition 30 esittelyssä tammikuussa

Tuomo Lampela

Bürstner-matkailuautojen myynti on Euroopassa hyvässä nousussa, Saksassa syyskuusta 2015 jopa 19,8 %. Myös Bürstnerin tärkeässä vientimaassa Ranskassa myynti on kehittynyt positiivisesti – vaunut + 3,1 % ja autot + 15,1 %. Viime mallivuoden loppuun valmistui yhteensä noin 8 600 matkailuajoneuvoa, joista noin 70 % oli matkailuautoja. Kuluvalle mallivuodelle yritys suunnittelee jopa 9 400 matkailuajoneuvon tuotantoa.

Viime syksynä julkistettu yhteistyö Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin kuuluvan J. Rinta-Jouppi Oy:n ja saksalaisen matkailuajoneuvovalmistaja Bürstner GmbH & Co. KG:n kanssa pääsee vauhtiin tammikuussa alan messuilla. Bürstner matkailuautojen ja -vaunujen myynnistä ja huoltotoiminnoista Seinäjoella, Vantaalla, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Kuopiossa vastaava J. Rinta-Jouppi esittelee messuosastollaan syksyn aikana jo kovasti kiinnostusta alan harrastajien parissa saaneen Bürstner Edition 30 –juhlamalliston.

Eri mallistojen suosikkipohjaratkaisut

Kattavasti varusteltu ja houkuttelevaan hintaan tarjottava Edition 30 -mallisto koostuu eri mallistojen suosikkipohjaratkaisuista. Juhlamallit erottuvat ulkoisesti perusmalleista erikoisteippauksin, asunto-osa on viimeistelty kermanvaalealla tai ruskealla nahkaverhoilulla. Vakiona on mm. Fiat-alustapaketti ja Fiatin sisustuspaketti, 16 ” alumiinivanteet, LED-päiväajovalot, leveä asunto-osan ovi hyttysverkolla, ohjaamon kaihdinverhot, takatallin ovi myös kuljettajan puolella (pohjaratkaisusta riippuen), Truma Combi 6 -lämmitys, Pioneerin multimedia- ja navigaatiojärjestelmä, peruutuskamera, upotetut asunto-osan ikkunat sekä 3,5 - 4 m markiisi LED-valoin.

Katso myynnissä olevat uudet Bürstner-matkailuajoneuvot tästä!

Suositellut artikkelit