Ford on Suomen myydyin pakettiautomerkki 2019!

J. Rinta-Jouppi Oy

Ford on vuoden 2019 myydyin pakettiautomerkki. Ford automerkin pakettiautojen osuus kokonaismyyntimäärästä oli 23,5%, mikä tarkoittaa 3458 myytyä pakettiautoa. Joka viides myyty pakettiauto oli merkiltään Ford, ei siis ihme, että pakettiautojen massassa nuo kiiturit tuntuvat tulevan vastaan tuon tuosta. Ford kerää arvostusta pakettiautojen sarjassa, sillä Euroopassa se on ollut myydyin merkki jo neljä vuotta peräkkäin. Mutta onko tämä ihme, laadukas ja innovatiivinen Ford pakettiauto on varma valinta!

Luotettavana automerkkinä Fordin pakettiautot kiinnostavat yrityksiä.

Mikä Fordin pakettiautoista tekee niin suositun luokassaan? J. Rinta-Joupin Ala-Tikkurilan myyntipäällikkö Teemu Horkamalla on asiaan selkeä näkemys. Tärkeimmäksi menestyjän merkiksi Horkama nimeää ehdottomasti Fordin luotettavuuden. ”Luotettava ja kestävä automerkki kiinnostaa yrityksiä. Työautoksi haluaan luottopeli, jonka kanssa ajella pitkiäkin työmatkoja raskas kuorma kyydissä.” Fordia ostetaankin paljon juuri työvälineeksi. Se on kestävä ja tiloiltaan optimaalinen suurienkin työkalustojen kuljetukseen. Juuri yritysmaailmassa ja työautona saavutettu vahva suosio puhuu kestävyyden ja laadun puolesta, siellä jos jossain auton laatu ja kestävyys joutuvat koetukselle.

Yhdeksi Ford pakettiautojen myyntivaltiksi Horkama mainitsee myös Fordin tarjoaman pitkän takuuajan. Tämä kertoo myös osaltaan kyseisten pakettiautojen luotettavuudesta ja kestävyydestä. Horkama kehuu Fordin pakettiautojen ajo-ominaisuuksia. ”Hyötyautoksi siinä on loistavat ajo-ominaisuudet. On onnistututtu luomaan hyvin henkilöautomaiset ajo-ominaisuudet. Myös melutaso on normaalia matalampi, mikä tietysti lisää osaltaan työskentelymukavuutta.”. Ford on myös hyvin kustannustehokas, sen jälleenmyyntiarvo pysyy korkealla juuri luotettavuutensa ansiosta.

Miten olisi hybridi pakettiauto tai kokonaan ladattava hybridi pakettiauto?

Ford on edelläkävijä pakettiautojen maailmassa ja luo katseensa rohkeasti tulevaisuuteen. Se on tuonut henkilöautojen maailmassa jo yleistymässä olevan hybriditekniikan myös pakettiautoihin. Viimevuonna Ford toi markkinoille kevythybridiversiot sekä Transitista, että Transit Customista. Lisäksi automerkki julkaisi ensimmäisenä pakettiautomerkkinä tonnikokoluokan ladattavan hybridin. Malli toimii kokonaan sähköllä, mutta mukana koneistossa on bensavetoinen varageneraattori. Kokonaan ladattava Ford Transit Custom on herättänyt paljon kiinnostusta ja se sai myös osakseen Vuoden pakettiauto 2020 -kilpailun voiton. Kyseisen mallin myynti on käynnistetty jo viime vuoden puolella ja Suomeen autoa saadaan alkukevään aikana. Uuteen Ford-mallistoon pääset tutustumaan täällä.

J. Rinta-Jouppi toimii valtuutettuna Ford-jälleenmyyjänä. Myymälöistämme saat tarkempaa tietoa Fordin uusimmista tulokkaista ja parhaista pakettiautovaihtoehdoista juuri omaan tarpeeseesi. Lähimmän liikkeemme löydät täältä.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Suomen suosituimpia pakettiautoja!

Suositellut artikkelit