Kia Ceed -mallisto laajenee – Täysin uusi Kia ProCeed on täällä!

J. Rinta-Jouppi Oy

Kia loi ProCeedin, uuden lippulaivansa, yhdistämällä farmarin ja coupén parhaat puolet ja muodot. Tuloksena syntynyt uusi Kia ProCeed on shooting brake -mallinsa ja muotoilunsa ansiosta Ceed-malliston nuorekkain ja tyylikkäin auto.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu ProCeed erottuukin raikkaasti Ceed-malliston toisesta farmarista Ceed Sportswagonista. Eroavaisuuksia löytyy myös fyysisesti koosta. ProCeed on 43 millimetriä matalampi ja puolisenttiä pidempi kuin Sportswagon.

Kia-ProCeed-taka-ajovalot

– Asiakkaat ovat kyselleet nuorekkaan ja sporttisen, mutta käytännöllisen farmarin perään. Uusi Kia ProCeed vastaa kysyntään ja sopiikin moneen elämäntilanteeseen, kertoo J. Rinta-Joupin Kian myyntipäällikkö Taina Sikanen.

Kia ProCeed – voimakas tilaihme

Vaikka Kia ProCeed on mallistonsa sporttisin ja virtaviivaisin ilmestys, ei se häviä tavaratilojen koossa tai muussa varustelussa. Tavaratilan vetoisuuksia vertaillessa ProCeed asettuu Ceed-mallistossa hatchback- ja Sportswagon-mallien väliin. ProCeedin tavaratila on 594 litrainen ja täten 200 litraa tilavampi kuin hatchback-sukulaisensa. ProCeedin lastaaminen on helppoa, sillä esimerkiksi Sportswagon-malliin verrattuna nostokorkeus ja tavaratilan kynnys ovat matalampia.

ProCeedistä ei puutu vääntöä, sillä sitä on saatavilla GT Line ja GT-varusteluilla, joista jälkimmäinen kätkee peltinsä alle 1,6 litraisen ja nelisylinterisen koneen, joka tarjoaa komeat 204 hevosvoimaa. Valittavana on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

Sisätiloissa kuljettajaa ja matkustajia hellii mm. 8-tuumainen kosketusnäyttö, JBL:n laadukas äänentoisto ja keskikonsolin langaton älypuhelinlaturi, joka lataa puhelimesi kätevästi matkan aikana. Tyylikästä ja sporttista verhoilua unohtamatta.

Kia-ProCeed-sivuprofiili

– Shooting brake -malli on Kialta uusi aluevaltaus. Nyt perheautokokoluokasta löytyy malli, jossa yhdistyy tilat ja urheilullisuus. Varustelu on kunnossa ja auto näyttää sporttiselta ilman lisävarusteitakin, sanoo J. Rinta-Joupin Kian myyntipäällikkö Taina Sikanen

Yksityiskohdat viimeistelevät urheilullisuuden

Vaikka voimakkaasti muotoiltu, virtaviivainen kori ja shooting brake -profiili onkin ProCeedin tunnistettavin piirre, on myös yksityiskohdat hiottu kuntoon. Uuden Kia ProCeedin sisätilat on mallistolle tutulla tavalla viimeistellyt ja urheilullisuutta huokuvat. 18-tuumaiset kevytmetallivanteet yksityiskohtineen ja tuplapakoputket ovat mukavat silmälle. Kokonaisuus kruunautuu koko perän levyisillä ja yhdistetyillä LED-takavaloilla, jotka tuovat auton ilmeeseen jämäkkyyttä.

Kia-ProCeed-sisältä

Täysin uusi Kia ProCeed pähkinänkuoressa

  • Kia Ceed -malliston shooting brake -malli, jossa coupén tyylikkyys yhdistyy farmarin tiloihin ja käytännöllisyyteen.
  • GT Line -mallissa 1,0T tai 1,4T bensaturbo ja GT-mallissa jopa 1,6 litran ja 204 hevosvoiman nelisylinterinen turbo. Vaihtoehtona myös 1,6 litran dieselmoottori.
  • Myynti alkaa J. Rinta-Joupilla tammikuussa 2019!

7 vuoden takuu

Kaikki Kia ProCeedin omistajat saavat Kian 7 vuoden uuden auton takuun.

7 vuoden karttapäivitykset

Kaikkiin uusiin Kia-autoihin, joissa on tehdasasenteinen navigointilaite, on saatavilla ilmaiseksi kuusi vuosittaista karttapäivitystä. Tämä takaa, että navigointijärjestelmäsi on aina ajan tasalla.

Katso tästä J. Rinta-Joupilla myynnissä olevat Kia ProCeedit!

Suositellut artikkelit