Konevuokraus onnistuu nyt Rinta-Jouppi Machinessa

J. Rinta-Jouppi Oy

Jakamistalouden yleistyessä on konevuokraus lisääntynyt huomattavasti. Useat kuluttajat näkevät koneiden vuokraamisen tehokkaana ja kannattavana vaihtoehtona ostamiselle etenkin projektiluontoisissa töissä. Kasvaneeseen kysyntään on nyt vastannut myös Rinta-Jouppi Machine. Aiemmin koneiden myyntiin keskittynyt liike on laajentanut toimintaansa koneiden vuokraamiseen. Konevuokraus tapahtuu aivan Seinäjoen läheisyydessä Ilmajoella sijaitsevista 2000 neliömetrin kokoisista toimitiloista käsin. Haastattelimme liikkeen myyjää, Jesse Salomäkeä, joka kertoo Rinta-Jouppi Machinen uudesta aluevaltauksesta tarkemmin.

- Asiakkaamme ovat kyselleet vuokrausmahdollisuuden perään paljon, jonka vuoksi päätimme ryhtyä toimeen ja aloittaa vuokraustoiminnan. Haluammekin tukea asiakkaitamme konevuokrauksen kautta ja antaa heille uusia mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan tarjoamalla korkealuokkaisia koneita.

-tMIXk6Y

Konevuokraus on loistava valinta maansiirtokonetta tarvitsevalle, sillä koneen saa käyttöönsä juuri silloin ja niin pitkäksi aikaa kuin tarve on. Näin ei tarvitse sitoa kallisarvoista pääomaa laitteistoon, jolloin resursseja vapautuu muihin keskeisiin toimintoihin. Konevuokraus sallii myös koneiden matalammat ylläpitokustannukset ja parantuneen kustannusten hallinnan. Yllättäviinkin tarpeisiin pystytään vuokrakoneilla vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi säästyy aikaa sujuvan vuokrausprosessin ansiosta. Vuokraaminen käy kätevästi ja helposti ottamalla yhteyttä verkossa tai käväisemässä myymälässä.

- Konevuokraus tapahtuu meillä joustavasti ja asiakkaan ehdoilla. Halutessaan asiakas voi itse noutaa vuokraamansa koneen liikkeestä tai se voidaan toimittaa suoraan asiakkaan valitsemaan kohteeseen. Toiminta-alueemme käsittää koko Suomen. Lyhin vuokra-aika on kuukausi, mutta asiakas voi itse määritellä haluamansa keston sopimukselle kilpailukykyiseen hintaan.

vpL95rik

Rinta-Jouppi Machine vuokraa monipuolisesti työkoneita aina kaivinkoneista ja pyöräkuormaajista kurottajiin. Työmaan turvallisuus voidaan taata huolletuilla, tarkastetuilla ja varmatoimisilla laitteilla. Näin ollen konevuokraus vaikuttaa osaltaan myös asiakkaiden tuottavuuden kohoamiseen. Laadukkaat koneet ja lisävarusteet mahdollistavat niin tehokkaan kuin ammattimaisen työskentelyn.

- Meiltä löytyy suuri valikoima lisävarusteita, joista voidaan sopia erikseen tilannekohtaisesti ja asiakkaan toiveisiin vastaten. Lisävarusteet ovat meillä aina uusia ja niissä on takuu. Myös vakuutus ja huoltopalvelu kuuluvat pakettiin vuokraamisen yhteydessä. Näin asiakas saa aina perinpohjaista palvelua ja huolettoman käyttökokemuksen alusta loppuun saakka.

hgHPfg0g

Myymälämme tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa oikean koneen valinnassa ja laitteiden käytössä. Näin varmistetaan, että kone sopii parhaiten haluttuun tarkoitukseen. Saata siis projektisi alkuun ja katso laaja erimerkkisten ja -mallisten vuokrattavien koneiden tarjonta täältä tai tutustu myytävien koneiden valikoimaan täällä.

Jos kaipaat lisää luettavaa, katso edellinen blogikirjoituksemme J.Kotiintoimitus-palvelusta!

Suositellut artikkelit