Matkailuautoilun vapaus ja edut reissatessa

J. Rinta-Jouppi Oy

Matkailuautoilu on Suomessa ja maailmalla kasvava trendi. Se ei ole enää vain eläkeikäisten tapa viettää rauhallisia lomapäiviä, vaan myös nuorempi ikäluokka on innostunut matkailuautoilun tuomasta vapaudesta ja seikkailun tunteesta.

Onko haaveenasi huippuloma pyörien päällä vaihtuvassa maisemassa? Tässä blogitekstissä pureudutaan matkailuautoilun etuihin ja siihen vapauden tunteeseen, jonka se parhaimmillaan pystyy tuomaan.

Matkailuajoneuvolla matkustamisessa on useita hyviä puolia ja suuri etu on se, että olet itse oman reissuaikataulusi herra ja pyörillä kulkeva kotisi seuraa sinua minne ikinä menetkin.

Usein hotellit ja ravintolakäynnit vievät suuren siivun suunnitellusta matkabudjetista. Matkailuajoneuvolla kuljettaessa säästät kustannuksissa, koska ruoanlaitto ja majoittuminen sujuvat kätevästi saman katon alla. Leirintäalueiden karavaanaripaikat ovat edelleen selkeästi hotelliöitä edullisempia, joten koko perheen majoittaminen leirintäalueella tulee säästämään kukkaron nyörejä rutkasti.

Lomareissulle pakkaamisessakaan sinun ei tarvitse säästellä, koska matkailuajoneuvot ovat tilavia ja harrastusvälineesi kulkevat vaivattomasti reissuilla mukana. Myös perheen lemmikit mahtuvat huolettomasti mukaan ja säästyt esim. koiravahdin hankkimiselta lomamatkan ajaksi.

Uudet matkailuautot ovat usein hankintahinnaltaan arvokkaita ja käytetyn matkailuauton saa yleensä maltillisempaan hintaan. Toisaalta uusi matkailuajoneuvo ei ole ollut aiemmassa käytössä ja tehdastakuu antaa käyttäjälle lisäturvaa. Blogissa pohdimme, kumpiko hankkia, uusi vai käytetty matkailuajoneuvo? Käy lukemassa vinkkejä matkailuajoneuvon valintaan!

Perheloma-matkailuautoMatkailuauton tilava takatalli mahdollistaa esimerkiksi harrastusvälineiden kuljettamisen.

MAKSIMAALINEN LIIKKUMISVAPAUS

Matkailuajoneuvolla reissatessa sinun ei tarvitse suunnitella loman kulkua etukäteen sen alusta loppuun. Suomi on täynnä upeita leirintäalueita, jotka sijaitsevat maantieteellisesti kohtuullisen lähellä toisiaan. Jos edellisen leirintäalueen maisema alkaa kyllästyttää, voit vaivatta siirtyä jo seuraavalle.

Näillä reissuilla et tule myöhästymään junasta, bussista tai hotellin buukkauksesta. Karavaanarielämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä nopeita päätöksiä vaikkapa sitten säätiedotuksen mukaan – leiri kasaan, perhe kyytiin, auto käyntiin ja vesisadetta pakoon. Vaihtoehtoisesti sateen tai suoran auringonpaisteen iskiessä leiriin voit myös huoletta siirtyä sisätiloihin tai nauttia raikkaasta ilmasta levitettävän markiisin alla. Edes öisin ei tarvitse väristä kylmyydestä, sillä nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät huolehtivat tasaisesta lämmityksestä.

Työn ja harrastuksen yhdistäminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Matkailuajoneuvo voi toimia liikkuvana työtoimistonasi, jossa etätyön tekeminen onnistuu vaivatta ja illan päätteeksi voit taas vaihtaa maisemaa ja rentoutua upeissa ympäristöissä.

Etätyö-CaravanMatkailuautoilu voi mahdollistaa työn ja harrastuksen yhdistämisen. Työpäivän jälkeen voit rentoutua uniikissa ympäristössä.

Jos et halua viettää retkiäsi ihmispaljoudessa tai suurissa kaupungeissa, niin matkailuajoneuvolla reissaaminen on sinun juttusi. Löydä paikka luonnon ääreltä ja nauti hetkestä!

MATKAILUAUTOILUN EDUT

  1. Olet oman aikataulusi herra, matkusta vapaasti minne haluat ja pysähdy missä haluat.
  2. Pystyt yhdistämään työn ja harrastuksen etätyön merkeissä.
  3. Säästät suuren summan matkakustannuksissa.
  4. Koko perheen yhteistä, stressitöntä ja huoletonta aikaa.
  5. Pääset askeleen lähemmäksi luontoa.

 

matkailuauto_vai_vaunuJ. Rinta-Joupin Vantaan Caravan-toimipiste on yksi seitsemästä J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvojen myyntiin keskittyvästä toimipisteestä.

Matkailuajoneuvoa hankkiessa kannattaa kääntyä J. Rinta-Joupin asiantuntijoiden puoleen, sillä he tuntevat karavaanarin tarpeet kuin omat taskunsa!

Meiltä löydät laajan valikoiman niin uusia kuin käytettyjä matkailuautoja ja -vaunuja. Edustamiamme uusia matkailuautomerkkejä ovat Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living. J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynnin löydät usealta paikkakunnalta ympäri Suomen:

Jos matkailuajoneuvosi lojuu kotipihassasi tyhjänpanttina, myy se meille! Me ostamme aktiivisesti hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja.

Suositellut artikkelit