Miksi valita BMW-vaihtoauto?

J. Rinta-Jouppi Oy

BMW on yksi myydyimmistä vaihtoautomerkeistä. Se on vuodesta toiseen 10 myydyimmän vaihtoautomerkin joukossa. Tämäkin jo kertoo siitä, että BMW on loistava valinta, kun harkitset käytetyn auton eli vaihtoauton ostamista. Seuraavaksi käymme läpi muutamia asioita, jotka vaikuttavat BMW:n suosioon ja puoltavat BMW:n hankkimista.

Mistä BMW:t ovat tunnettuja?

BMW on pitkään ollut tunnettu tehokkaista moottoreista, hyvästä ajettavuudesta ja tietynlaisesta urheilullisuudesta. Uuden BMW:n hintalappu saattaa kuitenkin olla monille liian korkea, joten vaihtoehdoksi nousee käytetty BMW-vaihtoauto. Laadukkaan käytetyn BMW:n hankkimalla pääset käsiksi BMW:n klassisiin huippuominaisuuksiin. Esimerkiksi hankkimalla neljästä kuuteen vuotta vanhan BMW-vaihtoauton saa autonsa ominaisuuksilla, jotka muodostavat mukavan tasapainon suhteessa hintaan.

BMW:llä laaja valikoima erilaisia malleja

BMW-mallisto kattaa laajan kirjon erilaisia autoja. 1-sarjan mallit ovat kompakteja, kun taas 7-sarjaa voidaan pitää luksusluokan mallistona. Lisäksi BMW:ltä löytyy esimerkiksi X-sarjan SUV-mallisto eli citymaasturi-mallisto. Monipuolinen mallisto tarkoittaa sitä, että BMW:ltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva malli, halusit sitten pienen ja näppärän kaupunkiauton, tilavan perheauton tai urheilullisen sporttiauton. Kattavan valikoiman BMW-vaihtoautoja löydät esimerkiksi meiltä J. Rinta-Joupilta.

BMW on taattua saksalaista laatua

BMW:n kohdalla ei voi olla myöskään mainitsematta korkeaa saksalaista, jopa insinöörimäistä, laatua. BMW-vaihtoautot ovat myös usein hyvin huollettuja, koska BMW:n omistajat ovat usein merkkiuskollisia autoihmisiä, jotka haluavat pitää autostaan hyvää huolta.

BMW:n motto ”Ajamisen iloa” tiivistää hyvin BMW:n huippuluokan ajokokemuksen. BMW-vaihtoautot tarjoavat erinomaisen tasapainon mukavuuden ja suorituskyvyn välillä, niin maantiellä kuin kaupungissakin.

BMW säilyttää arvonsa

Jälleenmyyntiarvo on myös yksi asia, jota kannattaa miettiä vaihtoautoa hankkiessa. BMW-vaihtoautot ovat tunnettuja siitä, että ne säilyttävät vuosien saatossa kohtalaisen hyvin arvonsa verrattuna moneen muuhun merkkiin. BMW-vaihtoauton ostaminen on siis tältäkin osin järkevä valinta.

Löydä sopiva BMW-vaihtoauto!

Suositellut artikkelit