TOP-5: Näitä ajoneuvoja ammattiostaja etsii nyt kuumeisesti

J. Rinta-Jouppi Oy

Kun toiveissasi on tehdä suoraviivaiset autokaupat ja muuttaa auto nopeasti rahaksi – käänny ammattiostajien puoleen. Auton myynti yksityisenä netin myyntipalveluissa vaatii jatkuvaa vaivannäköä, lukuisia turhia kyselyjä ja perättömiä tarjouksia. Sen sijaan ajoneuvon myynti autoliikkeelle on helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista. Myynti tapahtuu nopeasti ja rahat saat tilillesi tuossa tuokiossa.

Myynti autoliikkeelle on monelle tuttu käsite. Ajoneuvo saattaa lähteä vaihdossa uuden auton hankinnan yhteydessä tai suoraostona. Autoliikeketju J. Rinta-Joupilla työskentelee yhteensä 8 autojen sisäänostajaa ympäri Suomen. Ostajat pitävät huolen siitä, että varasto ei tyhjene autoista ja tarjontaa on monipuolisesti laidasta laitaan. Ajoneuvoja sisäänostetaan niin kotimaasta kuin ulkomailta. Ammattiostajan työnkuvaan kuuluu autojen ostamisen lisäksi niiden etsiminen, hinnoittelu ja mallintaminen.

Näistä ajoneuvoista on nyt kysyntää

J. Rinta-Joupin ostopäällikkönä työskentelevän Ville Korpelan mukaan eniten pulaa on muutaman vuoden ikäisistä vähän ajetuista autoista noin 15 000–25 000 euron hintaluokassa.

”Ostotoiminnan pääpaino on nyt nimenomaan tämänkaltaisessa kalustossa ja ohjaamme hankintaa vahvasti siihen suuntaan, koska niistä on tilastollisesti suurin kysyntä. Myös SUV- ja Crossover-mallisten ajoneuvojen kysyntä on pysynyt vahvana ja se kasvaa koko ajan. Diesel- ja bensa-autot pitävät edelleen hyvin pintansa, mutta hybridi- ja täyssähköautot kasvattavat suosiotaan vauhdikkaasti ja mielenkiinto näiden ympärillä on voimakasta.”

TOP-5 kysytyimmät ajoneuvot tällä hetkellä:

 1. Ford Focus

   Ford Focus 2019

 2. Ford Transit

  Ford Transit 2018

 3. Mercedes-Benz C-sarja

  Mercedes-Benz C 2018

 4. Volkswagen Golf

  Volkswagen Golf 2017

 5. Volvo XC60

  Volvo XC60 2016

Matkailuautot, pakettiautot ja moottoripyörät kiinnostavat nyt enemmän kuin koskaan

Matkailuautojen kauppa on tänä ja viime vuonna suorastaan räjähtänyt ja kysyntä on jopa päässyt ylittämään tarjonnan. Korpelan mukaan matkailuautoilu harrastuksena on muuttunut entistä enemmän ympärivuotiseksi ja siitä syystä matkailuautoja hankitaan varastoon vuoden jokaisena aikana, jotta tarjonta saadaan pidettyä mahdollisimman tuoreena ja monipuolisena.

Vähän käytettyjen pakettiautojen kohdalla kysyntä on kuluvana vuotena ollut erittäin voimakasta. Suurin kysyntä pakettiautoissa kohdistuu Ford Transit ja Transit Custom -malleihin, joita pyritään muiden muassa hankkimaan jatkuvasti.

Korona-aikana matkailuautoilun ohella myös moottoripyöräilyn suosio on kasvanut ja tämän vuoksi hankintaa keskitetään aikaisempaa vahvemmin myös kaksipyöräisiin kulkuneuvoihin. Moottoripyörien hankinnasta on tullut ympärivuotinen toimintatapa ja niitä ostetaan jatkuvasti jokaisessa J. Rinta-Joupin toimipisteessä.

Me ostamme ajoneuvoja kaikkialta Suomesta!

J. Rinta-Jouppi ostaa jatkuvasti kaikenlaisia uusia, vähän ajettuja ja hyväkuntoisia henkilöautoja, pakettiautoja, moottoripyöriä, sekä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Jos sinulla lojuu joku edellä mainituista turhanpanttina, niin tarjoa sitä meille!

Ajoneuvon myynnin ollessa ajankohtainen, ota yhteyttä ammattiostajiimme tai täytä myyntilomake täällä.

Suositellut artikkelit