Myyntipäällikkönä määrätietoinen nuorimies - automies henkeen ja vereen.

J. Rinta-Jouppi Oy

”Pikkupojasta lähtien olen ollut autofriikki. Vieläkin muistan elävästi sen riemukkaan päivän, kun juuri ajokortin saaneena sain ensimmäisen autoni, käytetyn BMW 330 Coupen.”

Tradenomin paperit käteen ja suoraan Tampereen Hatanpään myymälän automyyjäksi. Matka kohti omia uratavoitteita oli valmis alkamaan. Näin alkaa Markus Happosen urakertomus. Vaikka urakertomus onkin vielä alkumetreillä, on Markus ottanut kuitenkin jo ison loikan aloittavan myyjän saappaista Hämeenlinnan Parolantien autoliikkeen myyntipäälliköksi.

Unknown

J. Rinta-Jouppi perinteikkäänä, suurena ja näkyvänä alan osaajana kiinnosti työnantajana.”

Nuoresta iästään huolimatta Happosella on kattava työkokemus myyntityöstä. Opiskellessaan Tradenomintutkintoaan, teki hän kesäkaudet töitä erilaisissa provisiopohjaisissa myyntitöissä. Ja provisio, jos joku, erottelee tosimyyjät akanoista. Jo ennen kaupallisen koulutuksen aloittamista, oli Happoselle selvää, että autokauppa on se, jonne tie tulee viemään. J. Rinta-Jouppi herätti mielenkiintoa työnantajana, sen ollessa suuri, näkyvä ja perinteikäs, alansa johtavia.

Automyyjänä Happonen on ollut kuin kotonaan. Hän suhtautuu työhönsä hyvin intohimoisesti ja motivaatio työn onnistuneeseen hoitamiseen on ollut selvä prioriteetti alusta alkaen. Asiakkaiden palveleminen juuri heidän tarvitsemallaan tavalla, on ollut tärkeintä tähän astisella taipaleella J. Rinta-Joupilla, ja tulee olemaan sitä myös jatkossa, oli työnkuva sitten mikä tahansa. Nuoren miehen vastuunotto- ja organisointikyky, sekä loistava asennoituminen asiakaspalveluun, tuli huomatuksi myös työnantajan puolelta. Vuoden myyntityön jälkeen Happoselle tarjottiin myyntipäällikön paikkaa Hämeenlinnan Parolantien liikkeessä.

”Vastuulliset ja sopivasti haastavat työtehtävät antavat potkua jokaiseen työpäivään”

Nykyisessä työssään Happonen nauttii erityisesti sen tuomista uusista haasteista! Hämeenlinnassa on viihtyisä automyymälä ja loistava työporukka, optimaalinen ympäristö kohdata asiakkaita. Siinä missä työtehtävistä tärkeimmäksi nousee asiakkaiden kohtaaminen ja palvelu, on Happoselle tärkeää olla tukena myös työkavereille ja auttaa heitä menestymään. J. Rinta-Joupilla pidetään työntekijöistä huolta ja heitä arvostetaan, samat lähtökohdat Happonen on omaksunut myös itselleen. Liikkeessä vallitsee avoin ja rento ilmapiiri ja se näkyy myös asiakkaille.

”Haluan tarjota jokaiselle asiakkaallemme miellyttävän ostokokemuksen ja juuri hänen tarpeisiinsa parhaiten sopivan auton.”

Työpäivät koostuvat tiimin opastuksesta ja ohjauksesta, erilaisista kehitystöistä, autojen ostamisesta ja hinnoittelusta. Mutta kaikkein tärkeimmäksi tehtäväksi nousee yhä edelleen sen juuri oikean auton löytäminen asiakkaalle, sekä miellyttävän ostokokemuksen luominen. Muistaahan Happonen kirkkaasti vielä itsekin, miten hyvältä oman auton saaminen parhaimmillaan tuntuu!

Myyntipäällikkö Markus Happonen palvelee sinua Hämeenlinnan Parolantien liikkeessä. Parolantien autovalikoiman löydät täältä.

Olemme aiemmin kirjoittaneet myös toisen nuoren miehen uratarinan, lue Lappeenrannan myyntipäällikön Aleksi Mehtälän haastattelu.

Suositellut artikkelit