Opelin uuden kaupunkimaasturin Opel Grandland X:n kuvat julkistettu

Juuso Koivuniemi

Opelilta tulee ensi syksynä markkinoille linjakas kaupunkimaasturi Opel Grandland X. Sporttisesti muotoiltu Grandland X ja tarjoaa niin matkustajille kuin matkatavaroille riittävät tilat. Opelin X-perheen kolmas jäsen on varusteltu kattavasti.

Sporttinen luonne, maasturimainen ulkonäkö ja korotetun ajoasennon tarjoama hyvä näkyvyys ovat hyvän katumaasturin ominaisuuksia. Syksyllä Opel-mallistoon saapuva täysin uusi Opel Grandland X on kaikkea tätä. Grandland X on uusi lisä SUV-malleihin, jotka ovat valloittaneet Euroopan markkinoita. Uutuus esitellään virallisesti Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä syyskuussa.

Reilusti mitoiteltu Grandland X tarjoaa avarat tilat. Lyhyet ylitykset, lihaksikas muotoilu ja valinnainen kaksivärisyys tuovat asiakkaalle mahdollisuuden personoida auton ulkonäköä. Grandland X:ssa on erinomaiset tilat viidelle hengelle, joten se sopii hyvin myös perheautoksi. Tavaratila on saa tarvittaessa kasvatettua peräti 1652 litraan. Opel Grandland X onkin yksi tilavimmista kompakteista kaupunkimaastureista.

Grandland X on sisaruksiaan suurempi

Syksyllä myyntiin tuleva Grandland X on 20 senttiä sisaruksiaan, Crossland X:ää ja Mokka X:ää pidempi. Samalla uutuus täydentää Opelin jo entuudestaan kattavaa mallistoa.

“Tyylikäs tulokas Opel Grandland X on valmiina ottamaan osansa kompaktien katumaasturien luokasta. Sen nimi edustaa seikkailua, itsenäisyyttä ja yltäkylläisyyttä. Sporttisesti muotoiltu Grandland X näyttää fantastiselta ja innostaa varmasti uusia asiakkaita Opel-brandin pariin. Maasturimaisen luonteensa lisäksi Grandland X:ssä on huipputeknologiaa, joka tekee siitä sekä turvallisemman että hauskemman”, sanoo Opelin pääjohtaja Dr. Karl-Thomas Neumann.

Kattava varustevalikoima moderniin makuun

Opel Grandland X:n kattavaan varustevalikoimaan kuuluu erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten esimerkiksi älykäs vakionopeudensäädin jalankulkijan varoituksella ja automaattisella hätäjarrutustoiminnolla, kuljettajan vireystilan valvonta, älykäs pysäköintiavustin ja 360-asteen näkymän tarjoava kamerajärjestelmä. Kuljettajaa hemmotellaan lisäksi AGR-sertifioiduilla terveysistuimilla ja lämmitettävällä ohjauspyörällä. Sekä etu- että takaistuimet ovat lämmitettävät ja tavaratilan luukku aukeaa Astra Sports Tourerista tutulla tavalla jalkaa heilauttamalla. Grandland X:ään on saatavilla myös viimeisemmän sukupolven IntelliLink-tietoviihdejärjestelmä ja henkilökohtainen palveluavustaja Opel OnStar.

Kysy tarjousta Opel Grandland X:stä tai muista Opel-malleista

Lähde: Opelin lehdistötiedote 19.4.2017

Suositellut artikkelit