Palkitut Fordin hyötyajoneuvot menevät kuin kuumille kiville

J. Rinta-Jouppi Oy

Erittäin suositut ja palkitut Ford hyötyajoneuvot toimivat työläisen apuna tilanteessa kuin tilanteessa – joten Fordin kaksi vuoden hyötyajoneuvopalkintoa eivät tulleet yllätyksenä. Mallistoon kuuluu Ford Transitin lisäksi Ford Ranger, sekä Ford Transit Custom. Näitä autoja on kuitenkin saatavilla monillakin eri varusteilla, joka voi muuttaa huomattavasti auton käyttötarkoitusta ja arvoa.

Vuoden auto valitaan Euroopassa henkilöautojen lisäksi myös hyötyajoneuvoissa. Vuoden auton arvosteluraati koostuu kansainvälisestä 25 hengen ryhmästä. Tämä ryhmä valitsee pakettiautoista ja lava-autoista parhaat kyseisenä vuonna ilmestyneet hyötyajoneuvot. Vuoden pakettiauton 2020 voitti täysin ylivoimaisesti Ford Transit Custom PHEV, joka sai lähes kaikki äänet. palkintoraati perusteli päätöksensä siten, että auto alentaa käyttökustannuksia huomattavasti. Tämän lisäksi se on ympäristön kannalta paras ja modernein ratkaisu matalapäästöisille alueille. Historian valossa Fordin pakettiautot ovat olleet kehityksen huipulla ennenkin, sillä tämä oli kuudes kerta, kun Ford voittaa vuoden pakettiautotittelin.

Ford Ranger menestyi myös omassa kategoriassaan ja se valittiinkin vuoden 2020 lava-autoksi. Tässä sarjassa kilpailu oli tiukempi kuin pakettiautoissa, mutta Ranger erottui kuitenkin muista monipuolisten varusteluvaihtoehtojensa ansiosta. Ensimmäisen kerran Fordin hyötyajoneuvot voittivat molemmat kategoriat vuonna 2013. Tempun uusiminen vaati muutaman välivuoden, mutta Fordin asema hyötyajoneuvojen kuninkaana vahvistuu vain.

”Suosituimpia hyötyajoneuvoja jo useamman vuoden ajan ovat olleet isompi kokoinen Ford Transit ja Ford Transit Custom. Voidaan kuitenkin sanoa, että halutuin pakettiauto on ollut Ford Transit Custom. Custom erottuu muista malleista siten, että asiakas löytää varmasti Customin omaan tarpeeseensa. Auto on mahdollisuus saada monissa eri varustetasoissa, hieman tehokkaampana tai automaattina. Ford Ranger taas on meillä todella suosittu sen takia, että siitä saa kevytkuorma-auton parhailla varusteilla. Ranger on kuin henkilöauto, jolla voi tehdä monenlaisia töitä” Sami Syväjärvi, J. Rinta-Joupin Fordin myyntipäällikkö kertoo.

”Hybridi-pakettiautojen markkinoille tulo ei ole vielä aiheuttanut suurta muutosta kansan suosimissa malleissa. Hybridi-pakettiauto on ollut Helsingin alueella halutumpi kuin muualla, mutta uskon tilanteen kehittyvän pikkuhiljaa ympäristöystävällisten ajoneuvojen kasvattaessa suosiotaan. ” Syväjärvi jatkaa.

Palkitut Ford hyötyajoneuvot on mahdollista saada monissa varusteissa ja väreissä. Niiden monikäyttöisyys varmistaa, että työt tulee tehdyksi. J. Rinta-Joupilta löytyy Fordin hyötyajoneuvojen lisäksi uudet Ford autot, sekä käytetyt Ford ajoneuvot.

Suositellut artikkelit