Black Friday – vai sittenkin enemmin vihreä perjantai?

J. Rinta-Jouppi Oy

Sähköautot moniin eri tarpeisiin - Hyödynnä takaisinmaksu kampanjamme!

Huomenna perjantaina on yksi vuoden suurimmista ostospäivistä, Black friday. Myös J.Rinta-Jouppi osallistuu Black Fridayn viettoon, hienoja tarjouksia on ollut myymälöissä jo läpi koko cyber viikon. Black Friday on upea mahdollisuus tehdä isompia hankintoja tuntuvin alennuksin. Mutta mitä jos tänä vuonna sävyttäisitkin tätä kulutuspäivää vihrein sävyin ja panostaisit uuteen, ekologisempaan autoon?

Sähköautoilun ammattilaiset auttavat

Mikäli vihreämpi autoilu kiinnostaa sinua, kannattaa katse kääntää mustana perjantaina tarjouksiimme vihreämmistä käyttövoimaratkaisuista. Erityisesti Tampereen Lielahden Green -myymälä on erikoistunut autoilun vihreisiin vaihtoehtoihin. Sieltä löydät henkilökunnan, joka osaa palvella asiassa ja kattavan valikoiman ympäristöystävällisempiä autoja. Toki vihreä valikoimamme on kattava myös muissa liikkeissämme, joten lisätietoa saat mistä vain myymälästämme. Esimerkiksi automerkki KIA tarjoaa upeita ratkaisuja monenlaisiin vihreän autoilun tarpeisiin. Kian valikoimista löydät niin hybrid autot, ladattavat hybrid vaihtoehdot, kuin kokonaan sähköä käyttävät automallitkin. KIA:n kattavaa sähköautovalikoimaamme voit selata täältä.

Sähköautot moniin eri tarpeisiin

Hybridiautossa on sekä sähkömoottori, että bensiinimoottori. Molemmat toimivat auton voimalähteenä, sen mukaan, mikä on tehokkainta ja ympäristöystävällisintä. Hybridiauton akku latautuu automaattisesti ajon aikana. Suositeltavaa hybridillä ajettaessa, on antaa auton rullata tai käyttää mahdollisimman paljon pintakaasua, myös moottorijarrutusta on hyvä suosia varsinaisten jarrujen sijaan. Parhaimmillaan hybridiautot ovat ajettaessa kaupungissa, jolloin akku latautuu tasaisesti ja pienet nopeudet mahdollistavat mahdollisimman ekologisen sähkömoottorilla ajamisen. Ajon aikana latautuvien hybrid-autojen lisäksi Kia:lta löytyy myös plug-in hybridi, jolloin sähkömoottori ladataan latauspisteessä tai pistorasiasta sähköauton tapaan.

Sähköauto on ekologisten autojen merkittävä edelläkävijä. Se on ihanteellinen kaupunkiauto, hiljainen ja päästötön. Sähköautoilla on pieni huollontarve ja käyttökustannukset ovat matalat. Sähköauton latauksen voi tarvittaessa suorittaa mistä tahansa pistorasiasta. Hyvin sähköauton kulutusta ja toimintaperiaatetta kuvaavan koeajokokemuksen Kia e-Nirosta pääset lukemaan täältä. Moni miettii sähköauton toimivuutta käytännössä ja erityisesti talven kynnyksellä sähköauton toiminta kovilla pakkasilla mietityttää. Pakkasella sähkömoottorin toimintamatka hieman lyhenee ja lumikeleillä vierintävastus lisää osaltaan energian kulutusta. Sähkömoottori ja muu tekniikka toimivat pakkasessakin kuitenkin ongelmitta. Sähköautolla voi ajella talvella siis yhtä luottavaisin mielin, kuin perinteisimmilläkin käyttövoimaratkaisuilla.

Hyödynnä takaisinmaksu kampanjamme!

Käännä katse siis pitkälle tulevaisuuteen ja hanki itsellesi black fridayn kunniaksi ekologinen ja laadukas auto, ilahduttamaan tulevia ajokilometrejä. J. Rinta-Joupille on meneillään loistava kampanja, jossa saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa puoleksi vuodeksi. Kampanja jatkuu myös black fridayn yli, joten ostopäätöstä sinun ei välttämättä tarvitse tehdä heti.

Mikäli ekologisempi autoilu herättää sinussa kiinnostusta, ota yhteyttä Tampereen Lielahden Green myymälään tai sinua lähinnä olevaan myymälään. Yhteystietomme löydät täältä.

Sähköautotietoa haettu osoitteesta www.kia.com.

 

Suositellut artikkelit