BMW-mallit – Mitkä ovat suosituimpia malleja?

J. Rinta-Jouppi Oy

BMW tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tyypillisesti BMW-vaihtoautoissa yhdistyvät suorituskyky, luksus ja uusimmat innovaatiot. Tässä blogikirjoituksessa käydään läpi BMW:n yleisempiä mallisarjoja ja kenelle ne parhaiten sopivat.

1-sarja

BMW 1-sarja on kompakti auto, joka sopii loistavasti kaupunkiajoon. Sen pieni koko helpottaa parkkeerausta ja tekee siitä ketterän ajettavan kaupungin vilskeessä. BMW 1-sarjan mallisto on soveltuva niille, jotka eivät kaipaa autolta isoa kokoa, vaan painottavat ketterää liikkumista.

3-sarja

3-sarja on BMW:n tunnetuin mallisarja. Se tarjoaa hyvän tasapainon suorituskyvyn, mukavuuden, tyylikkyyden ja hinnan välillä. 3-sarjan auto on ihanteellinen valita henkilölle, joka arvostaa ajomukavuutta ja korkeaa saksalaista laatua. 3-sarja tarjoaa selkeästi tilavammat sisätilat kuin 1-sarja ja se on saatavana sekä sedan- että farmarimallina, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon myös perheille.

5-sarja

Kun siirrytään 5-sarjan BMW-autoihin, auton koko kasvaa taas selkeästi. 5-sarjan kohdalla voidaan jo puhua ylellisyydestä, mitä tulee kokoon ja varusteluun. 5-sarja on suunniteltu heille, joille perusratkaisut eivät riitä, vaan haluavat autoltansa enemmän. 5-sarja tarjoaa edistyneempiä teknologioita ja kattavan moottorivalikoiman. Sopii kaikille, jotka arvostavat huippu ajotuntumaa, kehittyneitä teknologioita sekä ylellistä muotoilua.

X-sarja

BMW:n X-sarja sisältää SUV-malleja eli citymaastureita. Malliston suosituimpia malleja ovat kompakti X1, sporttinen X3 sekä ylellinen X5. Kaikki X-sarjan maasturit tarjoavat omistajalleen ylellisyyttä ja taattua saksalaista laatua. X-sarja soveltuu erityisesti aktiivisille perheille, jotka arvostava tilaa, turvallisuutta ja näyttävyyttä.

M-sarja

M-sarja erottuu joukosta jo pelkän ulkonäkönsä takia. M-sarjassa yhdistyy sporttisuus ja maksimaalinen suorituskyky. M-sarja on BMW:n urheiluautomallisto, joka sopii heille, jotka haluavat adrenaliinin virtaavan suonissaan. M-sarja tuo kilparadoilta tutu ominaisuudet arkikäyttöön.

Yhteenveto

BMW:n valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Käytetyn BMW:n hankkimalla pääset käsiksi laadukkaisiin ajoneuvoihin huokeammalla hinnalla. Tutustumalla tarkemmin BMW:n eri mallisarjoihin löydät itsellesi varmasti sopivan BMW-vaihtoauton. Tarkemmin BMW-vaihtoautoihin voit tutustua sivustollamme.

Löydä sopiva BMW-vaihtoauto!

Suositellut artikkelit