Tehokas treeni leirintäalueelle tai kesämökille

J. Rinta-Jouppi Oy

PIDÄ ITSESI KUNNOSSA AJASTA JA PAIKASTA HUOLIMATTA – TEE NOPEA, HELPPO JA TEHOKAS KESÄTREENI VAIKKA MÖKILLÄ TAI LEIRINTAALUEELLA.

Kesälomakausilla peruskunnon ylläpitäminen saattaa unohtua tai hankaloitua lomamatkojen ja muiden askareiden vuoksi. Kesälomamatkat saattavat estää pääsyn kuntosalille tai lähimmälle sellaisella voi olla pitkä välimatka. Älä kuitenkaan jää liian pitkäksi aikaa riippukeinuun makaamaan, vaan muista pitää huolta itsestäsi ja kropastasi.

Tässä tehokas harjoitus, jolla pidät itsesi kunnossa kesäloman parhailla reissuilla. Treenin voit toteuttaa mökillä tai vaihtoehtoisesti leirintäalueella, jos olet matkailuajoneuvolla liikenteessä. Tarvitset vain tasaisen pinnan, johon esimerkiksi ruohikkoalue sopii hyvin. Lihaskuntotreeniin voi osallistua vaikka koko perhe, sillä vastuksena toimii oma paino eikä lisätarvikkeille ole tarvetta.

LIHASKUNTOTREENI KEHON PAINOLLA

Toista liikkeitä ohjeen mukainen määrä ja pidä liikkeiden välillä 15 sekunnin tauko. Kun olet suorittanut sarjan kaikki neljä harjoitetta, pidä 2 minuutin juomatauko, jotta sykkeesi tasautuu. Aloita tämän jälkeen sarja alusta. Toista kesätreenin neljän liikkeen sarja yhteensä neljä kertaa läpi. Muista tasainen hengitys koko treenin läpi, jotta lihaksesi saavat mahdollisimman paljon happea.

Burpee x10
Yleisliike, käy etunojapunnerruksessa, nouse kyykkyyn ja hyppää ylös.JRJ_burbee


Ilmakyykky kehonpainolla x20
Kyykisty n. 90 asteen kulmaan, kädet suorana, älä päästä selkää notkolle.

 JRJ_air_squat

Punnerrus x10
Pidä kroppa tiukkana. Jos liian raskas – punnerra polvet maassa.

JRJ_press_up

 

Vuorikiipeilijä x30
Asetu punnerrusasentoon, juokse polvia vuorotellen kohti rintaa sopivan ripeään tahtiin.

JRJ_mountain_climbers

Jos olet mökillä ja saunaklapit ovat vielä pilkkomatta, lisää sarjaasi viides harjoitus: puiden hakkuu – 10 klapia halki. Muista kuitenkin olla erittäin varovainen, sillä nopean intensiteetin treeneissä keskittyminen saattaa herpaantua!

Älä jää harjoitteen jälkeen liiaksi paikalleen, vaan lyhyen tauon jälkeen aloita vielä huolellinen palautuminen, jotta vältytään seuraavan aamun kipeimmiltä lihaksilta. Nosta sykkeesi vielä kerran ja ota lyhyt, mutta korkean sykkeen juoksupalautus noin 5 minuutin ajan.

Raskaan ja hikisen treenin jälkeen käy vilvoittelemassa kylmässä järvessä, jos se on mahdollista. Kylmä vesi viilentää ja palauttaa mukavasti ja ennen kaikkea tuntuu kropassa mahtavalta!

Perheloma-matkailuautoMatkailuauton suuri tavaratila mahdollistaa harrastusvälineiden kuljettamisen minne ikinä haluat.

Jos sinulta vielä uupuu lomamatkasi tärkein elementti: ajoneuvo, niin kannattaa tarkistaa J. Rinta-Joupin laaja valikoima. Meiltä löydät käytetyt ja uudet matkailuajoneuvot, sekä läjäpäin henkilöautoja, josta varmasti löytyy jokaiselle se mieluinen kesämenopeli alle!

Vieraile osoitteessa rintajouppi.fi ja ota tarpeen tullessa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka löytävät varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaavan kulkuneuvon!

Suositellut artikkelit