Ford-hyötyajoneuvokeskus toi laajan valikoiman pakettiautoja saman katon alle

admin

Loppukesästä avattu J. Rinta-Joupin Ford-hyötyajoneuvokeskus on tehty helpottamaan yrittäjän arkea. Eri mallit ovat esillä uudessa keskuksessa kattavasti, ja tarvittaessa autot räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

Rinta-Joupin Helsingin toimipisteessä kohdattiin viime vuosina monelle autoliikkeelle tuttu haaste: uusia malleja ja variantteja tuli myyntiin tasaiseen tahtiin, ja Ford-myymälän showroom-tilat olivat koetuksella.

– Hyötyajoneuvojen laaja mallisto vaatii paljon tilaa. Ratkaisuna Helsingin liikkeeseen avattiin uusi Ford-hyötyajoneuvokeskus. Keskittämällä hyötyajoneuvot erilliseen myymälään pystymme tarjoamaan laadukkaampaa palvelua sekä parempia asiakaskokemuksia, Helsingin J. Rinta-Joupin paikallisjohtaja Jarmo Pääkkönen kertoo.

Uudistuksen jälkeen hyötyajoneuvot löytyvät Kehä kolmosen varrella sijaitsevan rakennuksen länsipäästä ja henkilöautot itäpäästä.

– Siirtämällä hyötyajoneuvot rakennuksen toiseen päähän olemme käytännössä tuplanneet Ford-myymälän pinta-alan. Keskuksessa asiakas näkee kerralla laajan malliston uusia ja käytettyjä autoja ja pääsee kätevästi koeajolle, Pääkkönen sanoo.

Hyötyajoneuvo on yrittäjän työkalu

Arkikielessä tutumpi termi hyötyajoneuvoille on pakettiauto. Hyötyajoneuvon ostaja on Pääkkösen mukaan lähestulkoon aina yrittäjä, jolle auto on arjessa tärkeä työkalu. Monesti ajoneuvoja myös räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

– Tavarankuljetuskäyttöön tulevaan autoon voidaan lisätä esimerkiksi hyllyjä, työtasoja ja valaistuksia, jolloin auto toimii liikkuvana verstaana. Henkilöiden kuljettamiseen soveltuvien autojen räätälöinti taas vaatii meiltä toisenlaista ammattiosaamista.

Fordilla on laaja mallisto pakettiautoja alkaen Fiesta Vanista päätyen isoon Ford Transitiin. Tuoteperheestä löytyy sekä tavarankuljetusautoja että henkilönkuljetusautoja 5-paikkaisesta 21-paikkaiseen.

– Yksi tulevaisuuden trendi on hyvin varustellut pakettiautot. Automaattivaihteisia autoja ja nelivetoja kysellään paljon. Myös pick up -autojen suosio kasvaa, ja esimerkiksi Ford Rangeria on viime aikoina myyty paljon, Pääkkönen kertoo.

Uusi keskus vastaa kasvavaan kysyntään

Kohentuva taloustilanne vaikuttaa myös pakettiautokauppaan. Elokuun loppuun mennessä pakettiautojen rekisteröinnit ovat valtakunnallisesti lisääntyneet viime vuoteen verrattuna yli viidenneksen.

– Tällä hetkellä monessa pk-sektorin yrityksessä on autonvaihtotarve, ja yrittäjät uskaltavat jälleen investoida kalustoon, Pääkkönen sanoo.

Uusi hyötyajoneuvokeskus tulee Pääkkösen mukaan tässäkin mielessä hyvään saumaan, sillä pääkaupunkiseudulla ei ole ollut keskuksia vastaavassa mittakaavassa aiemmin.

– Koimme, että keskukselle on selkeä tilaus. Käytännössä Suomi liikkuu kumipyörillä, joten hyötyajoneuvoille on tulevaisuudessakin kysyntää.

Pääkkönen kehottaa hyötyajoneuvoista kiinnostuneita tulemaan rohkeasti tutustumaan uuteen keskukseen ja keskustelemaan itselle sopivista ajoneuvoista.

– Yksi keskuksen selkeimmistä eduista on erikoistuneet, asiantuntevat myyjät, jotka osaavat tarjota asiakkaan tarpeisiin oikeanlaisia ratkaisuja.

Kiinnostuitko hyötyajoneuvon hankinnasta? Katso J. Rinta-Joupin kattava vaihtoautovalikoima tai tule Helsingin liikkeeseen testaamaan itsellesi sopivin ajoneuvo!

Suositellut artikkelit