Uusi Opel Karl Rocks – katumaasturivaikutteinen crossover, joka pärjää kovemmissakin maastoissa

Tuomo Lampela

Uusi Opel Karl Rocks muistuttaa hyvin paljon todellista katumaasturia ja tarjoaakin monia samantyyppisiä ominaisuuksia, esimerkiksi korotettu istuinkorkeus, joka tarjoaa paremman näkyvyyden liikenteessä, ja 18 milliä korotettu alusta, jonka ansiosta autolla voi huoletta ajella myös rosoisemmassa maastossa. Se vastaa päivittäisen liikkumisen tarjoamiin haasteisiin vaivatta, mutta omaa myös todellisen katumaasturin tarjoamaa särmää!

Käytännöllisyyttä unohtamatta

KARL ROCKSin viisi ovea ja istuinta sekä reilunkokoinen takakontti tarjoavat tilaa isommallekin porukalle. Autosta löytyvät samat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet kuin Opelin tavallisessa Karlissa. Karl Rocksin City-ajotila helpottaa kääntämistä auttaen raskasta kaupunkiajoa, ja muiden autojen lähestymisestä varoittava peruutustutka helpottaa pysäköintiä. Kompaktien mittojensa ansiosta auto sopii myös kaupunkiajoon loistavasti.

Maastohenkinen sisältä ja ulkoa

Käytännölliset hopeanväriset kattokiskot, vankat etu- ja takapuskurit ja sumuvalot luovat tälle crossoverille maastohenkisyyttä, joka jatkuu myös sisätiloissa ainutlaatuisessa ”Favo”-kankaassa, jonka suunnittelu muistuttaa hunajakennon rakennetta. Sisätiloissa ei ole unohdettu myöskään mukavuutta, sillä Karl Rocksissa on vakiovarusteena lämmitetty ohjauspyörä ja Radio R 4.0 IntelliLink -järjestelmä, jonka avulla Android- tai iOS-laitteiden maailma voidaan yhdistää osaksi autoa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi Googlen tai Applen karttojen käytön navigoinnissa.

Kaiken kaikkiaan Opel Karl Rocks tarjoaa ominaisuuksia moneen makuun ja tilanteeseen. Auto sopii loistavasti kiireiseen kaupunkiajoon, mutta on pieneksi autoksi harvinaisen maastovalmis. J. Rinta-Joupin liikkeisiin Karl Rocks saapuu toukokuun

Katso tästä kaikki uudet Opelimme!

Suositellut artikkelit