Vältä yllätykset käytetyn auton ostossa – huomioi tämä lisäpalvelu!

J. Rinta-Jouppi Oy

”Ostin autoliikkeestä hyväkuntoisen, katsastetun ja virheettömällä huoltokirjalla varustetun käytetyn ajoneuvon. Jo ensimmäisen viikon aikana autoon ilmeni teknisiä vikoja.”

Kuulostaako tutulta?

Käytetyn ajoneuvon hankintaan sisältyy aina minimaalinen riski, verrattuna täysin uuden, tehtaalta tulleen auton ostoon. Uudet ajoneuvot tuovat turvaa tehdastakuun ja takuukilometrimäärän muodossa. Sen sijaan käytetty auto on ollut yhdellä tai useammalla omistajalla käytössä ja aina ei voi täysin tarkkaan tietää, kuinka hyvää huolta siitä on pidetty. Tietysti katsastukset ja huoltokirja antavat käsityksen ajoneuvon historiasta ja nykykunnosta. Siitä huolimatta seuraavan ajon aikana voi tapahtua mitä vaan, sillä auton tekniikka ja ominaisuudet tunnetusti kuluvat käytössä.

Tiesitkö, että kasko tarkoitti alun perin laivan runkoa ja aluksen vauriot korvasi kaskovakuutus. Paremmin se tunnetaan tänä päivänä vakuutusyhtiöltä saatavana vakuutuksena, joka korvaa ajoneuvon vahinkoja. Kaskovakuutus tuo omalta osaltaan turvaa, mutta se ei korvaa yllättäviä auton teknisiä vahinkoja. Tunnetusti ajoneuvon omistajan pahin painajainen on valtava lasku autokorjaamolta, J. Rinta-Jouppi haluaa tehdä auton omistamisesta ja tulevaisuuden kilometreistä huolettomia. Sen vuoksi on olemassa J. autoturva.

JRJ_j_autoturva_arvo_1200x628

– J. autoturva on saatavilla joko vuodeksi tai kahdeksi, auton iästä riippuen. Auton ostamisen tulee olla turvallista ja haluamme, että asiakkaamme eivät koe tyytymättömyyttä suuren taloudellisen hankinnan jälkeen. Auton rikkoutuessa jopa 5 000 euron korvausvastuu muuttuu nollaksi euroksi, sillä tässä tuotteessa ei ole myöskään omavastuuosuutta, toteaa J. Rinta-Joupin kehityspäällikkö Toni Kekola.

Mikä on J. autoturva?

Käytetyille ajoneuvoille tarkoitettu J. autoturva on lisäpalvelu, jonka avulla vaihtoauton hankinta on turvallisempaa. Se antaa apua ja turvaa yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa. Ajoneuvon hankinnan jälkeen voit valintasi mukaan ajaa huoletta joko 12 kk / 20 000 km tai vaihtoehtoisesti 24 kk / 40 000 km.

Mitä J. autoturva kattaa?

J. autoturva kattaa suurimman osan moottoriin, vaihteistoon, jarruihin, ohjaukseen, varusteluun (vain tehdasasennettuun), turboon, voimansiirtoon, sähkötekniikkaan, polttoainejärjestelmiin, jäähdytysjärjestelmiin, jousitukseen ja ilmastointiin liittyvistä alkuperäisistä elektronisista ja mekaanisista osista.

Maksimikorvaussumma vakuutuskauden aikana on 5 000 €. Voit ajella huolettomasti, sillä korvauskatto riittää isompiinkin ajoneuvoon kohdistuneisiin remontteihin.

Paljonko J. autoturva maksaa?

  • 12 kuukauden J. autoturvan hinta on 599 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää yhdeksää vuotta nuoremmille autoille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.
  • 24 kuukauden J. autoturvan hinta on 999 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää seitsemää vuotta nuoremmille autoille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.

J. autoturvan voit maksaa myös kuukausierissä (alkaen esim. 9 € / kk).

Autoturva-auttaa

Lisää tietoa henkilöautoille tarkoitetusta J. autoturvasta löydät esitteestä, joka on ladattavissa täältä.

J. autoturva on saatavilla myös matkailuautoihin ja asuntovaunuihin. Tutustu J. autoturva Caravaniin täällä.

Suositellut artikkelit