Vepsäläinen ja J. Rinta-Jouppi tiiviissä yhteistyössä vuosien läpi

J. Rinta-Jouppi Oy

Rinta-Jouppi ja Vepsäläinen jatkavat vuosia kestänyttä yhteistyötään Vepsäläisen hankkiessa uudet Ford Transit pakettiautot yritysmyynnin kautta. Autot on valittu Vepsäläisen asiakkaita ajatellen siten, että niillä olisi mahdollisimman helppo kuljettaa kalusteita turvallisesti. Ford Transit antaa tähän tarkoitukseen loistavat edellytykset, sillä se on laadukas ja suosittu hyötyajoneuvo, joka on arvostettu Suomessa ylivoimaisesti parhaaksi pakettiautoksi alkuvuodesta.

Ford hya Vepsäläinen3

Vepsäläinen on perinteikäs ja tunnettu, vuonna 1956 perustettu kotimainen monikanavainen sisustus- ja designhuonekaluketju, jolla on myymälöitä 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea, sekä uniikki ja vahva premium-positio Suomalaisessa huonekalumarkkinassa.

Vepsäläisen asiakaskunnasta suurimman osan muodostavat premium brändeistä ja laadukkaasta designista kiinnostuneet kaupunkilaiset. Myös Vepsäläisen kanta-asiakkaiden lojaliteetti, sekä aktiivisuus ovat hyvin korkealla tasolla.

Vepsäläisen missio on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä yksi keskeinen nykypäivän arvo on vastuullisuus ja kestävän kehityksen tukeminen. Kestävät laatuvalinnat edistävät vastuullista kuluttamista ja Vepsäläisen tehtävänä on tarjota vaihtoehtoja, joihin ei kyllästy ja joiden kanssa on helppo elää vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Pitkällä tähtäimellä laatu maksaa itsensä takaisin sekä rahassa, että säästyvissä luonnonvaroissa. Vepsäläisen missiona onkin tarjota asiakkailleen elämänkumppaneita tositarkoituksella – aikaa ja käyttöä kestävää designia, joka säilyy vuosikymmenestä toiseen.

Ford Transit on osoittautunut Vepsäläisen sloganin mukaisesti elämänkumppaniksi tositarkoituksella, sillä jo vuodesta 1994 lähtien autot ovat toimineet Vepsäläisellä asiakaskäytössä ja vuosikymmenet ovat osoittaneet Transitin oikeaksi valinnaksi.

Vepsäläinen hankki omat Ford Transit autonsa J. leasingillä ja kuvaileekin auton hankintaa erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Lisäksi taloudelliset riskit ovat tällöin sata prosenttisesti hallinnassa ja autot pysyvät nuorina.

”Yhteistyö J. Rinta-Joupin kanssa alkoi vuonna 1994. Menin silloin Seinäjoelle tapaamaan Jarmo Rinta-Jouppia, J. Rinta-Joupin perustajaa ja silloinhan Suomessa oli syvin sodan jälkeinen lama-aika, eikä rahaa ei ollut ja pankkiin oli turha mennä. Olin ostanut Jarmolta vuotta aikaisemmin veneen, joten pieni tuttavuus oli jo olemassa. Kysyin Jarmolta, että tarvitsemme 30 – 40 pakettiautoa mutta ainoa vakuus, mitä voin tarjota on, että olen Etelä-Pohjanmaalta Kurikasta ja enkä aiheuta luottotappiota hänelle. Näin on menty yli neljännesvuosisata ja seuraavat autot ostamme vuonna 2022” Vepsäläisen pääomistaja Mauri Ikola kertoo.

Asiakkaat pitävät J. Rinta-Joupin Ford tuotteista ja palveluista monista erinäisistä syistä J. Rinta-Joupin Tikkurilan toimipisteen myyntipäällikkö Teemu Horkama kertoo. ”Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa mikä on heidän kannaltaan järkevin ja kustannustehokkain ratkaisu autojen hankintaan. Ford on syystäkin jo toista vuotta putkeen hyötyajoneuvojen ykkönen Suomessa. Fordilla on laaja, jokaisen yrityksen tarpeet kattava mallisto, jossa on pitkä takuu ja helposti ennakoitavat ylläpitokustannukset. Ehdottoman tärkeä asia on jälleenmyyntiarvon säilyminen. Pitkä takuu ja ajoneuvojen luotettavuus ovat myös arvostettuja ominaisuuksia Ford ajoneuvoissa, oli asiakas sitten ostamassa tai leasaamassa Ford hyötyajoneuvoa”.

Päivitä sinäkin yrityksesi autokalusto luotettavaan. Ford-mallistoon. Löydät uudet Ford pakettiautot täältä

Suositellut artikkelit