Mikko Vattuaho palkittiin vuoden 2020 Nouseva Kyky -kiertopalkinnolla

J. Rinta-Jouppi Oy

Ford Old Member Clubin kiertopalkinto ja stipendi luovutettiin J. Rinta-Joupin Ford-automyyjä Mikko Vattuaholle liikkeessä, Seinäjoella pidetyssä tilaisuudessa 22.3.2021. Palkinnon luovutti Ford Old Member Clubin puolesta Kaj Dahlman ja läsnä olivat myös liikkeen aiemmat Nouseva Kyky -voittajat Markku Raumanni ja Jaakko Maunuksela. Tämä oli jo kolmas kerta, kun J. Rinta-Joupin Seinäjoen Jouppilantien liikkeen myyjä voitti palkinnon – hieno saavutus! Myös Kuopion toimipisteessä työskentelevä Ville-Veikko Tenhunen on palkinnon voittanut vuonna 2014.


Mikko on työskennellyt Ford-automyyjänä lähes 2 vuotta. Hänen tuloksensa, niin automyynnissä, kuin asiakastyytyväisyydessä ovat hyvät. Miehen automyynti vuonna 2020 oli reilusti yli 100 kappaletta, joka on hieno tulos uudelle tulokkaalle.

ford_palkintoKaj Dahlman (oik.) palkitsi 26-vuotiaan Mikko Vattuahon (vas.) Ford Old Member Clubin kiertopalkinnolla.

– Iso kiitos tästä kuuluu asiakkaille sekä työyhteisölle, jotka tämän palkinnon ovat mahdollistaneet. En osannut odottaa tätä yhtään ja tieto tuli täysin puskista. Tämä on todella positiivinen ja mukava juttu, joka tuli täysin yllätyksenä, kertoo Vattuaho.

Ford Old Member Club on rekisteröimätön yhdistys, jonka jäsenet ovat Ford-organisaation ansioituneita senioreita. Se haluaa vuosittain kannustaa tuoretta Ford-myyntitiimin jäsentä uralla eteenpäin palkitsemalla hänet Nouseva Kyky -kiertopalkinnolla ja stipendillä. Palkinto jaettiin nyt jo 20. kerran.

ford_palkinto-1ford_palkinto-7

Ford Old Member Club valitsee voittajan yhdessä Oy Ford Ab:n kanssa. Palkinnon kriteereinä ovat hyvät myyntitulokset, asiakaskeskeisyys ja tiimihenkisyys. Mikko on saavutetuilla myyntituloksilla, reilusti yli 100 myyntiä vuonna 2020 osoittanut täyttävänsä nämä kriteerit. Nouseva Kyky -palkinto jaettiin nyt 20. kerran ja Mikko on J. Rinta-Joupin kolmas myyjä, joka voittaa tämän palkinnon, aiemmat voittajat ovat Markku Raumanni ja Jaakko Maunuksela. J. Rinta-Jouppi Seinäjoki on ainoa liike Suomessa, jonka myyjät ovat voittaneet tämän palkinnon kolme kertaa. Hieno saavutus, kommentoi Ford Old Member Clubin edustaja Kaj Dahlman.

ford_palkinto-8Paikalla olivat myös aikaisemmat Seinäjoen Jouppilantien Nouseva Kyky -palkinnon voittajat Jaakko Maunuksela (vas.) ja Markku Raumanni (oik.).

Yhteinen historia

Vattuaho, 26, päätyi Ford-myyjäksi kodinkonealalta ja myynnin parissa hän on työskennellyt lähes koko työuransa. Vuonna 2011 Nouseva Kyky -palkinnon voittanut Jaakko Maunuksela omaa yhteisen historian Vattuahon kanssa. Vajaan neljän vuoden ajan Maunuksela toimi J. Rinta-Joupin palveluksissa, josta 2017 ura urkeni elektroniikkajätti Gigantin kauppiaaksi Seinäjoelle. Tuohon aikaan myös Vattuaho työskenteli Gigantin palveluksissa ja esimiehenä toimi nimenomaan Maunuksela. Pari vuotta herrat ehtivät työskennellä saman katon alla, kunnes Vattuaho teki lähtöä uusiin haasteisiin J. Rinta-Joupille vuonna 2019. Läksiäispuheessa Maunuksela jätti Vattuaholle tavoitteellisen haasteen, sanoen: ”Nyt kun työpaikka vaihtuu, niin minulle ei mikään muu kelpaa kuin se, että sinä olet seuraava, joka Seinäjoen J. Rinta-Joupilta palkinnon nappaa.”

Mikko on rauhallinen ja selkeä kaupantekijä sekä hyvin aktiivinen myyjä. Mikolla on täysin oikeanlainen asenne myyntityöhön, toteaa Maunuksela.

ford_palkinto-5

Uudet Ford-autot löydät J. Rinta-Joupilta. Käy katsomassa monipuolinen mallistomme ja löydä omasi! 

Suositellut artikkelit