Yksityisleasing ja sen edut

J. Rinta-Jouppi Oy

Onko ajatuksissasi hankkia auto, mutta et halua tehdä suurempaa sijoitusta kerralla ja ostaa autoa omaksesi? Yksityisleasing voi olla vastaus tarpeisiisi. Yksityisleasing on pitkäaikaista auton vuokraamista, jossa sinun ei tarvitse miettiä auton omistajuuteen liittyviä riskejä. Auton voi vuokrata vuodeksi tai jopa neljäksi vuodeksi, jonka jälkeen auto palautetaan liikkeeseen. Jos kuitenkin olet mieltynyt autoon, voit lunastaa sen itsellesi, tai vaihtaa uudempaan malliin.

Yksityisleasing on sinulle täysin riskitön rahoitussopimus, jonka avulla hankit itsellesi tai yrityksellesi auton edullisella ja kiinteällä kuukausimaksulla, ilman käsirahaa. J. yksityisleasingin avulla hankit siis auton osamaksusopimuksella sovituksi aikaväliksi ja sopimuksessa määrättyjen ajokilometrien ajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus muovata yksityisleasing-sopimusta itsesi näköiseksi valitsemalla mukaan erilaisia varusteita, kuten talvirenkaat ja määräaikaishuollot.

Yksityisleasing ei kuitenkaan sisällä kaikkia autoilusta aiheutuvia kuluja, kuten polttoainekuluja, vakuutusmaksuja tai vuotuista ajoneuvoveroa. Sopimuksen tehdessäsi saat kuitenkin saman katon alta kaiken tarvittavan ja voit tehdä vakuutussopimuksen J. Rinta-Joupilla auton avaimia hakiessasi.

 

J. yksityisleasing

 

J. Rinta-Jouppi sitoutuu liisatun auton takaisin ostoon sopimuskauden loppuessa, joka lisää asiakkaan turvaa ja yksityisleasingin riskittömyyttä. Sopimuksen loppuessa, sinulla on mahdollisuus valita lunastatko auton itsellesi, vaihdatko sen uudempaan vai päätätkö leasing-sopimuksen. Pitkäaikaisen auton vuokrauksen suosituin sopimuspituus on 36 kuukautta, mutta tarpeesi mukaan se voi vaihdella laajemmalla mittakaavalla.

Yksityisleasing on saatavilla kaikkiin uusiin automerkkeihin, joita J. Rinta-Jouppi edustaa. Edustusmerkkimme ovat Ford, Kia ja Mitsubishi, sekä matkailuajoneuvojen puolella Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living. Mikäli et löydä sopivaa ajoneuvoa leasing-hinnalla sivuiltamme – voit aina kysyä meiltä tarjousta mieleiseesi autoon.

Kotimaanmatkailun kukoistaessa, myös asuntoautot ovat oivia yksityisleasingkohteita. Korkeammassa hintaluokassa olevat uudet asuntoautot ovat näin ollen helpommin saatavilla suurelle yleisölle.

Yksityisleasing on riskitön ja edullinen tapa autoilla. Liike vastaa auton arvon alenemisesta eikä, sinun ei tarvitse huolehtia muistakaan auton omistajuuteen liittyvistä riskeistä. Ensimmäisen kerran maksat autosta vasta kuukauden päästä autoliikkeestä lähdettyäsi ja summana tulee olemaan leasing-sopimuksen kiinteä summa. J. Rinta-Jouppi on myös halukas ostamaan omistusautosi kilpailukykyisellä hinnalla, pois leasing-auton tieltä. Kaupasta tienanneet rahat saat nopeasti tilillesi tai voit hyödyntää sen laskemalla leasingautosi kuukausihintaa. Lue lisää täältä.

”Yksityisleasing on asiakkaalle riskitön tapa mahdollistaa autoilu. Nykyään ihmiset ostavat paljon asioita kuukausimaksulla ja autoa tarvitseva kotitalous voi täten laskea auton vain yhdeksi kulueräksi kuukaudessa. Yksityisleasing on nostanut suosiotaan paljon, sillä siitä ei aiheudu asiakkaalle kaikkia auton omistajuuteen liittyviä kuluja, eikä asiakkaan tarvitse murehtia autonsa arvon laskusta ja sen eteenpäin myymisestä. Auton käyttövoimavero ja polttoainekustannukset pysyvät sopimuksen ulkopuolella, mutta määräaikaishuollot ja vakuutukset saadaan yhdistettyä yksityisleasing-sopimukseen” J. Rinta-Joupin Ala-Tikkurilan myyntipäällikkö, Teemu Horkama kertoo.

Suositellut artikkelit