Miksi esittelyauton ostaminen kannattaa?

J. Rinta-Jouppi Oy

Esittelyautot ovat autoliikkeissä koeajoja varten käytettyjä malleja. Esittelyautoista puhuttaessa osalla saattaa tulla ensimmäisenä mieleen kymmeniä kertoja koekäytetty ja testaajien käsissä kärsinyt menopeli. Tämä ei kuitenkaan ole totta J.Rinta-Joupin esittelyautojen kohdalla. Liikkeissämme myytävät esittelyautot ovat erittäin hyväkuntoisia, vähän ajettuja ja tarkasti huollettuja, joka tekee niistä luotettavia ajokkeja uudelle omistajalle. Etsitkö siis hyvää autodiiliä? Lue lisää syistä, jotka tekevät esittelyautoista hyvinkin varteenotettavia vaihtoehtoja uudeksi menopeliksi.

 

Esittelyautojen ostamisen hyvinä puolina ensimmäisenä mainittakoon niiden huokeampi hinta uusiin autoihin verrattuna. Vähäisten ajokilometrien ansiosta esittelyautot ovat täysin uudenveroisia, mutta niiden hinta on laskenut jo melko paljon. Hinta vaihtelee riippuen mallista, merkistä ja kyseisestä yksilöstä. Hankkimalla esittelyauton saatkin käyttöösi uuden henkilöauton edut, mutta edullisemmin kustannuksin.

 

Vaikka esittelyautojen varusteluihin tai väriin ei asiakas voi vaikuttaa, ovat nämä usein mallin normaalia varustelutasoa laajemmat. Tällaiset ylimääräisten lisäominaisuuksien kanssa tulevat menopelit tuovat lisäarvoa omistajalle. Siksi voitaisiinkin jopa ajatella, että uutta autoa edullisempien esittelyautojen ekstrana olevat hienoudet tulevat ikään kuin ilmaisena lisänä.

 

Erot varusteluissa näkyvät myös vertailtaessa vaihtoautoja ja esittelyautoja. Esittelyautot ovat hintavampia, mutta niillä on kuitenkin ajettu todella vähän ja ne ovat usein myös malliltaan uudempia, ensiluokkaisia ominaisuuksia unohtamatta.

 

Lisäksi esittelyauto on loistava vaihtoehto tilanteessa, jossa auto tarvitaan nopeasti käyttöön. Esittelyauton toimitus on huomattavan nopeaa, sillä auto on jo valmiina myymälässä odottamassa poistaen turhat välikädet kuten autotehtaan tai maahantuojan ostoprosessista. Asiakas voi ajaa auton kotiinsa heti kun maksusta on sovittu. Tarjoamme J.Rinta-Joupilla rahoitusta myös esittelyauton ostajien tarpeisiin. Näin löydetään ratkaisu, joka sopii juuri sinun budjettiisi. Lisäksi myynnissä olevat autot ovat rekisteröityjä ja niissä on takuut voimassa.

 

Esittelyautot ovat hyviä ja kannattavia vaihtoehtoja, sillä ne maksavat vähemmän kuin upouudet juuri tehtaalta tulleet menopelit, mutta niitä on ajettu vähemmän kuin käytettyjä autoja. Valitsemalla esittelyauton luotettava ja nykyaikainen menopeli hyvällä hinnalla on taattu. Nämä priimayksilöt viedäänkin usein nopeasti käsistä. Katso siis esittelyautojen valikoimamme, josta voit löytää Ford-, Kia- ja Opel-esittelyautoja. Tutustu ja löydä itsellesi sopiva menopeli!

 

 

Suositellut artikkelit