Vaihtoauton ostaminen kannattaa näiden syiden takia

J. Rinta-Jouppi Oy

Vaihtoauton ostajan opas

Vaihtoauto on erinomainen hankinta. Käytetty auto uuden menopelin sijaan on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos auton tarvitsee käyttöön pikaisesti. Vaihtoauton osto hoituu autoliikkeessä nopeasti ja huolettomasti, ilman turhia viiveitä. Vaihtoautoa ostettaessa on hyvä varmistaa, että tuleva menopeli on säännöllisesti huollettu, käyttökuluiltaan suhteellisen matala ja ominaisuuksiltaan juuri omaan käyttötarkoitukseen sopiva. Monia kuitenkin askarruttaa kysymys; miksi käytetyn auton ostaminen oikein kannattaa?

Yksi itsestään selvä syy vaihtoauton ostamiselle on sen usein alempi hankintahinta uuteen autoon verrattuna. Ostettaessa auton liikkeestä, autoilija voi myös luonnollisesti käyttää omaa vanhaa ajoneuvoaan osana hankittavan auton kustannusta. Autoliikkeessä asioidessa taloudellista riskiäkään ei muodostu, sillä tarjolla olevat vaihtoautot ovat ennen myyntiä asiantuntevasti tarkastettuja ja kunnolla huollettuja.

Käytetty auto on siis hankintahinnaltaan matalampi, mutta vaihtoautoa ostettaessa odottamattomat kustannukset saattavat silti huolettaa autoilijaa. Lisää mielenrauhaa käytetyn auton ostajalle tuovat takuut ja muut rahoitukseen liittyvät ratkaisut. Yllättävien korjausten eteen tullessa vaihtoautolle saatavat takuupalvelut, kuten J. autoturvamme, ovat kullanarvoisia säästämisen niksejä. Priman korvauskatto riittää jopa suurempiinkin huoltoihin, vaikka menopelillä olisi mittarissa vähän enemmänkin kertyneitä kilometrejä, taaten luotettavan ja huolettoman ajokokemuksen joka päivä.

Käytetty auto on järkevämpi valinta verrattuna saman hintaluokan uuteen autoon. Samalla kustannuksella saa enemmän rahoilleen vastinetta, sillä vaihtoauton suurin arvonalentuminen on jo tapahtunut. Näin ollen, jos auton aikoo vielä tulevaisuudessa vaihtaa, on käytetty auto hyvä valinta, sillä se säilyttää jälleenmyyntiarvonsa paremmin kuin tuliterä menopeli, jonka arvo laskee huomattavasti nopeammin.

Jos vertaillaan saman hintatason uutta autoa ja vaihtoautoa, on selvää, että samalla kustannuksella saa hyvinkin laadukkaan ja mittavasti varustellun käytetyn auton. Vaihtoauton, joka oli uutena korkeampaa hintatasoa, turvavarustelut ja muut ominaisuudet ovat usein siis paremmat kuin saman hintaisen täysin tuliterän auton varusteet. Tämä osaltaan puhuu myös vaihtoauton ostamisen puolesta. Vaihtoautoja on nykyisin helppo vertailla netissä.

Vaihtoauton hankkiminen on kätevää ja mutkatonta, kun asioit J.Rinta-Joupin liikkeessä. Meillä valinnanvaraa löytyy jokaisen budjetin ja maun puitteissa. Kaikki vaihtoautot löytyy nettisivuiltamme. Vaihtoautohakuun pääset täältä, jonka jälkeen voit lukea lisää seikoista, jotka kannattaa ja on hyvä ottaa huomioon käytettyä autoa ostettaessa.

Suositellut artikkelit