Median väriläiskä hiihtäjä Remi Lindholm: "Huippu-urheilu on viihdettä"

J. Rinta-Jouppi Oy

Remi Lindholm, 25, on suomalainen maastohiihtäjä, ja tuttu kasvo hiihtoa seuraavalle kansalle. Nimen saattaa tunnistaa myös tavan tallaaja, jolle hiihto tai sen aktiivinen seuraaminen ei ole elämäntapa.

Mediassa värikkäästi esiintyvänä persoonana tunnettu Lindholm on saanut palstatilaa kotimaan mediakentän lisäksi myös Atlantin toiselta puolen. Muun muassa kansainvälisesti alansa arvostetuimpiin julkaisuihin lukeutuva aikakauslehti Rolling Stone uutisoi Pekingin olympialaisten päätösmatkasta, jossa rajun tuulen ja –15°C pakkasasteen siivittämä kilpailu sai Lindholmin kohdalla epämiellyttävän päätöksen.

Remi Lindholm auton edessa

J. Rinta-Joupin yhteistyöurheilija istahti kuukausia olympiakisojen jälkeen piinapenkkiimme. Kisojen tapahtumiin ja median myllerrykseen hän suhtautuu normaaliin tuttuun tapaansa – hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa.

– Huippu-urheilu on viihdettä!

Lindholmia valmentavan Santeri Erolan mielestä olympialaisissa syntynyt pienimuotoinen kohu tekee hiihdolle vain ja ainoastaan hyvää.

Remi Lindholm auto

Tulevaisuus näyttää valoisalta

Mennyttä kautta 2021–2022 voisi Lindholmin kohdalla kuvailla läpimurtokaudeksi. Valinta B-maajoukkueeseen, maailmancupin pistesijoituksia ja arvokisadebyytti. Kausi oli nousujohteinen ja vaiherikas, mutta kantoi myös hedelmää, sillä hänet valittiin Suomen A-maajoukkueeseen kaudelle 2022–2023.

Nuori hiihtäjä pitää viime kauttaan uransa kannalta kaikkein merkittävimpänä.

– Se yllätti itsenikin, että pystyin hiihtämään niin kovaa jo ensimmäisessä maailmancupin kisassa Rukalla. Sen jälkeen kierreltiinkin maailmaa lähes koko talvi. Siinä oli olympialaisia ja kaiken maailman kisoja. Se avasi silmiä – kyllä se oma työ palkitaan, jos jaksaa uskoa ja tehdä töitä sen eteen.

Tulevan kauden tavoitteekseen hän nostaa Slovenian Planicassa 22.2.–5.3. järjestettävät hiihdon MM-kilpailut.

– Planicassa on meikäläiselle monta hyvää matkaa tarjolla, mutta kaikkein eniten odotan 15 kilometrin vapaan kisaa.

Nykyisin Imatran Urheilijoita edustava Lindholm haaveilee arvokisamitaleista. Pidemmän ajan tähtäimessä hänellä on vuonna 2026 Italiassa järjestettävät talviolympialaiset, jossa toivoo saavuttavansa kirkkaan unelmansa hiihdon saralla. Lindholm kuitenkin korostaa, että matkasta pitää pystyä nauttimaan ja huippu-urheilun tulee olla kivaa.

Remi Lindholm sivupeilissa

Yhteistyössä on voimaa

Ammattihiihtäjälle kertyy kauden aikana runsas määrä kilpailuja, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Suomen kamaralla kisoja järjestetään maantieteellisesti laajalla alueella, jonka vuoksi on tärkeää, että matkat voi kulkea vaivattomasti ja turvallisesti.

Lindholm kiertää kotimaan kilpailuja autolla, pääsääntöisesti kimpassa kilpailutoverien kanssa matkustaen. Yhteistyökumppanina halusimme varmistaa, että nuo välimatkat taittuvat näppärästi vaikeissakin olosuhteissa – oli kisat sitten Lapissa tai Suomen eteläisimmissä osissa.

Volvo XC60 palvelee ammattihiihtäjän tarpeita erinomaisesti. Tilava maasturi, neljä vetävää ja hyväkuntoista rengasta, tutkitusti turvallinen automerkki, automaattivaihteisto ja iso kasa muita ajomukavuuteen ja -turvallisuuteen liittyviä varusteita. Täydellinen yhdistelmä.

Tutustu laajaan valikoimaan!

Suksiboksi on hiihtäjälle tärkeä varuste

Intohimoisena treenaajana tunnettu Lindholm korostaa puheissaan suksiboksin merkitystä. Se mahdollistaa välineiden turvallisen kuljettamisen, oli kyse sitten treeni- tai kisamatkasta. 

– Hiihtäjälle, joka kiertää ympäri Suomea treenien, leirityksien ja kisojen perässä, on tärkeää, että työvälineet ovat kunnossa ja kulkevat aina mukana. Kisareissulla saattaa olla matkassa jopa 20–30 suksiparia, jotka pitää mahtua autoon näppärästi. Siellä saatetaan hiihtää useita eri matkoja, eri hiihtotyyleillä. Pitää ottaa huomioon säävaihtelut, lumen koostumus ja monta muuta erilaista asiaa. Kisapaikalla saattaisi harmittaa, jos olosuhteisiin parhaiten sopiva suksipari olisi himassa varaston nurkissa.

Remi Lindholm asentaa suksiboksia

J. Rinta-Jouppi toimii yhteistyössä hiihtäjä Remi Lindholmin kanssa. Saumattomasti toimiva yhteistyö vaatii joustavan ja tehokkaan kumppanin.

Yhteistyötä teemme päivittäin – asiakkaidemme kanssa. Vuosittain useita kymmeniä tuhansia henkilöitä hankkii meiltä kumppanikseen omiin tarpeisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon. Autokaupan ammattitaitoisuus kumpuaa juuristamme, jotka ulottuvat jopa 1950-luvulle.

Me olemme se ykkösautokumppani. Tervetuloa palvelevaan autokauppaan!

Remi Lindholm autokaupoilla

Suositellut artikkelit