Auton myynti J. Rinta-Joupille – Miksi juuri meille?

Tuomo Lampela

Haluatko muuttaa autosi rahaksi helposti ja turvallisesti? J. Rinta-Joupin vaihtoautokauppa pyörii vuosikymmenten kokemuksella. J. Rinta-Joupilla autoja on ostettu yksityishenkilöiltä jo yli 60 vuoden ajan. Suomen kokeneimman ostajan kanssa kaupat syntyvät joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.

Laajat verkostot ympäri Suomen

J. Rinta-Joupilla on 17 toimipistettä eri puolilla Suomea ja tälläkin hetkellä myynnissä on noin 3000 vaihtoautoa. Jyrki Korpela J. Rinta-Joupin Helsingin ostotoimistosta mainitsee ehdottomaksi valtiksi autoliikkeen toiminta-alueen laajuuden.

– Meidän vahvuutemme sekä autojen ostossa että myynnissä on hyvät verkostot. Voimme tehdä kauppaa missä päin Suomea tahansa. Voi sanoa, että koko maa on ostoalueenamme.

Verkostot helpottavat autojen siirtymistä toimipisteestä toiseen. J. Rinta-Joupilla on periaatteena, ettei kaupat jää sijainnista kiinni.

– Jos asiakkaan on mahdotonta tuoda auto liikkeeseen, niin noudamme auton häneltä ilman erillisiä kuluja, Jyrki Korpela kertoo.

Kaupanteon lähtökohtana helppous

Auton myyminen autoliikkeelle onnistuu helposti meidän kauttamme. J. Rinta-Joupille voi tulla neuvottelemaan myös sellaisen auton myynnistä, jossa on jokin vika. Jyrki Korpela antaa esimerkin:

– Jos myytävään autoon on tullut jälki tuulilasiin ja myyjällä on tuulilasivakuutus, niin korjaamme lasin helposti eikä asiakkaan tarvitse lähteä sitä itse korjauttamaan.

Itse jos autoa lähtee myymään yksityiselle, on edessä mitä luultavimmin huolellinen auton pesu ja puunaus. Jyrki Korpela kertoo, että ammattilainen osaa nähdä likaisen pinnan alle.

– Osaamme nähdä kokonaisuuden ja meillä on henkilökunta ja välineet auton puhdistamiseen. Se käy meiltä nopeasti ja voisikin sanoa, että kyllä me osataan likaisiakin autoja ostaa.

Kaupat syntyvät luotettavasti

J. Rinta-Jouppi auttaa, kun tilanteet muuttuvat ja vanha ajoneuvo ei enää palvele uudessa elämänvaiheessa. Vanhan auton myynti tulee tässä vaiheessa ajankohtaiseksi. Ajoneuvon voi joko myydä tai vaihtaa. Vaihtaminen onnistuu myös halvempaan, jolloin erotuksesta maksetaan rahaa. Tarvittaessa J. Rinta-Jouppi lunastaa loppuvelan, mikäli sitä on jäljellä. Myyjä saa kaupasta rahat tililleen välittömästi. Paperityöt hoituvat ammattilaisten tekemänä varmasti oikein, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä.

– Tähtäämme kaikessa toiminnassamme nopeuteen ja helppouteen. Nopeimmillaan vartissa auto vaihtaa omistajaa. Prosessissa ei mene aikaa eikä se ole asiakkaalle vaivalloista, Jyrki Korpela lupaa.

Kyky ostaa monipuolisesti

Suuren autotalon vahvuutena on mahdollisuus ostaa laajasti erilaisia autoja. Pienemmät autotalot eivät välttämättä pysty ottamaan vastaan erikoisempia malleja. J. Rinta-Jouppi ostaa laajasti kaiken kokoisia, hintaisia ja ikäisiä autoja. Autojen tulisi mielellään olla muutaman vuoden vanhoja, tai ainakin ajettu alle 180 tuhatta kilometriä. Näitä autoliikkeet etsivät jatkuvasti. Henkilöautojen lisäksi ostetaan ja myydään niin busseja, moottoripyöriä kuin matkailuautojakin. J. Rinta-Joupin toimesta uusia omistajia löytyy myös maansiirtokoneille. 

- Suuren autoliikeketjun etu on toimipisteiden sijainti ympäri Suomea. Kun on tarve myydä oma auto pois, löytyy meiltä liike usein myyjän kotikaupungista. Näin välimatkat eivät muodostu useinkaan haasteiksi.

Myy ajoneuvosi meille

Jos harkitset oman kulkupelin myynti on ajankohtaista, ota rohkeasti yhteyttä sinua lähimpänä olevaan J. Rinta-Joupin autoliikkeeseen. Voit myös täyttää oman autosi tiedot sivuillamme, jolloin saat meiltä ostotarjouksen!

Pyydä tarjous autostasi

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Suositellut artikkelit